ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρονάλντο: "Αρνούμαι τις κατηγορίες, απαράδεκτο έγκλημα ο βιασμός"

Ρονάλντο: "Αρνούμαι τις κατηγορίες, απαράδεκτο έγκλημα ο βιασμός"
Ρονάλντο AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε θέση για τις κατηγορίες περί βιασμού της Κάθριν Μαγιόρκα και αφού τις αρνήθηκε, ανέφερε ότι με καθαρή συνείδηση θα περιμένει με ηρεμία τα αποτελέσματα των ερευνών.

Η 34χρονη Αμερικανίδα Κάθριν Μαγιόρκα κατηγορεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο που την ανάγκασε να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί του χωρίς τη συναίνεσή της, κατά τη διάρκεια της παρουσίας των δύο σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας το καλοκαίρι του 2009.

Η αστυνομία του Λας Βέγκας άνοιξε ξανά την υπόθεση " περί σεξουαλικής επίθεσης στις 13 Ιουνίου 2009" και ο 33χρονος επιθετικός της Γιουβέντους πήρε θέση μέσω twitter. Αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι έχει καθαρή τη συνείδησή του.

Η τοποθέτηση του Ρονάλντο μέσω twitter: "Σθεναρά αρνούμαι τις κατηγορίες εναντίον μου. Ο βιασμός είναι απαράδεκτο έγκλημα, το οποίο βρίσκεται αντιμέτωπο με τα όσα είμαι και πιστεύω.

Όσο κι αν θέλω να καθαρίσω το όνομά μου, αρνούμαι να "ταΐσω" το θέαμα των ΜΜΕ, που έχει δημιουργεί από ανθρώπους που επιδιώκουν να προωθήσουν τον εαυτό τους με κάθε κόστος. Η καθαρή μου συνείδηση μου επιτρέπει να περιμένω με ηρεμία τα αποτελέσματα οποιονδήποτε ερευνών".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αυτό είναι το VIDEO που δείχνει τον Κριστιάνο αγκαλιά με τη γυναίκα που τον κατηγορεί για βιασμό
ΕΠΙΣΗΜΟ: Η αστυνομία του Λας Βέγκας ανοίγει ξανά την υπόθεση Ρονάλντο!
Υπόθεση Κριστιάνο Ρονάλντο: η δασκάλα, οι καταγγελίες και τα μυστικά

AP Photo/Luca Bruno

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ