ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Στο "σφυρί' ο Τζάκα

Arsenal's Granit Xhaka, right, challenges for the ball with Fulham's Tom Cairney during the English Premier League soccer match between Arsenal and Fulham at Emirates stadium in London, Tuesday, Jan. 1, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Arsenal's Granit Xhaka, right, challenges for the ball with Fulham's Tom Cairney during the English Premier League soccer match between Arsenal and Fulham at Emirates stadium in London, Tuesday, Jan. 1, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Κοντά στην έξοδο φαίνεται πως είναι ο Γκρανίτ Τζάκα από την Άρσεναλ, αφού οι "κανονιέρηδες" θέλουν να τον πουλήσουν τον Ιανουάριο μετά το περιστατκό με τους οπαδούς της ομάδας.

Μετά το ξέσπασμα του Γκρανίτ Τζάκα στο παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας και τα "γαλλικά" προς τους οπαδούς ήρθε και η καθαίρεσή του από αρχηγός της Άρσεναλ. Τα πράγματα για τον Ελβετό γίνονται ακόμα χειρότερα, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία, οι Λονδρέζοι θέλουν να τον πουλήσουν.

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του ποδοσφαιριστή με την εξέδρα φαίνεται πως θα επηρεάσει την καριέρα του 27χρονου, αφού η διοίκηση σε συννενόηση με τον Ουνάι Έμερι έχουν ήδη πάρει την απόφαση να απαλλαγούν από την παρουσία του και ετοιμάζονται να του βάλουν πωλητήριο ενόψει Ιανουαρίου.

Ο Ισπανός προπονητής θέλει να φέρει ξανά την ηρεμία στην ομάδα του αλλά και να κερδίσει τη στήριξη από τους φιλάθλους, μετά και τις αποκαλύψεις του 27χρονου πως δέχεται απειλές.

Πιθανότερος προορισμός η Γερμανία, με τον Τζάκα να έχει αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν στη Bundesliga και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, αφού εκεί έφτιαξε το όνομά του.

Ο Ελβετός αποκτήθηκε από την Άρσεναλ το 2016 από την Γκλάντμπαχ σε μία μεταγραφή που κόστισε κοντά στα 30 εκατομμύρια ευρώ.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ