ΑΡΣΕΝΑΛ

Η βεντέτα συνεχίζεται: Ο Τζάκα έπαψε να είναι αρχηγός της Άρσεναλ στο Instagram

Arsenal's Granit Xhaka speaks to referee Martin Atkinson during the English Premier League soccer match at the Emirates Stadium, London, Sunday Oct. 27, 2019. (Nigel French/PA via AP)
Arsenal's Granit Xhaka speaks to referee Martin Atkinson during the English Premier League soccer match at the Emirates Stadium, London, Sunday Oct. 27, 2019. (Nigel French/PA via AP) AP

Ο Γκρανίτ Τζάκα βρίσκεται στα κάγκελα με τους οπαδούς της Άρσεναλ. Νέο χτύπημα από τον Ελβετό στο Instagram -αυτή τη φορά- μετά από τη βρισιά και το βγάλσιμο της φανέλας στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας.

Ο Γκρανίτ Τζάκα δεν είναι πια αρχηγός της Άρσεναλ στο... Instagram. Ο διεθνής Ελβετός άλλαξε την κεντρική του φωτογραφία. Συγκεκριμένα αντικατέστησε αυτή που τον έδειχνε ως κάπτεν των Κανονιέρηδων με μία που ηγείται της εθνικής του ομάδας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία, τα όσα συνέβησαν κατά την αλλαγή του στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας τον έχουν πληγώσει βαθύτατα. Ωστόσο, ο ίδιος δεν φέρεται διατεθειμένος να ζητήσει συγγνώμη για την συμπεριφορά του.

Υπενθυμίζουμε ότι στο ματς με τους έτερους Λονδρέζους, όταν ο Έμερι τον έκανε αλλαγή οι οπαδοί τον αποδοκίμασαν. Εκείνος με τη σειρά του έβρισε και έβγαλε τη φανέλα της ομάδας. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ισπανός δικαιολόγησε τον παίκτη του, αναφέροντας ότι είναι συντετριμμένος.

Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

Η βεντέτα συνεχίζεται: Ο Τζάκα έπαψε να είναι αρχηγός της Άρσεναλ στο Instagram
TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ