ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Ο Τζάκα αποκάλυψε τα μηνύματα θανάτου για τη γυναίκα και την κόρη του

Arsenal's Granit Xhaka, right, challenges for the ball with Fulham's Tom Cairney during the English Premier League soccer match between Arsenal and Fulham at Emirates stadium in London, Tuesday, Jan. 1, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Arsenal's Granit Xhaka, right, challenges for the ball with Fulham's Tom Cairney during the English Premier League soccer match between Arsenal and Fulham at Emirates stadium in London, Tuesday, Jan. 1, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Λίγα 24ωρα μετά τη βρισιά που ξεστόμισε προς τους οπαδούς της Άρσεναλ και προκάλεσε τεράστιο σάλο, ο Γκρανίτ Τζάκα θέλησε να δώσει εξηγήσεις για το ξέσπασμά του μέσω επίσημης τοποθέτησης.

Ο Γκρανίτ Τζάκα βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα από το βράδυ της Κυριακής μετά το ξέσπασμά του την ώρα της αντικατάστασής του στο ματς με την Πάλας ( είπε "Άντε γαμ@@@@@@" στους οπαδούς της Άρσεναλ) και έκρινε πως ήρθε η ώρα για να μιλήσει.

Αυτό το έκανε μέσω γραπτής δήλωσής του που φιλοξενείται τόσο στους δικούς του λογαριασμούς στα social media όσο και σε αυτούς της Άρσεναλ, με τον Ελβετό μέσο να απολογείται μεν για τη συμπεριφορά του αλλά ταυτόχρονα να εξηγεί πως εξερράγη μετά από μπαρά θανατικών μηνυμάτων που είχαν ως αποδέκτες τη σύζυγό του και την κόρη του.

"Αφού πήρα κάποιο χρόνο για να σκεφτώ τι συνέβη το απόγευμα της Κυριακής, θα ήθελα να σας δώσω μία εξήγηση παρά μία γρήγορη απάντηση. Οι σκηνές που έλαβαν χώρα στο πλαίσιο της αλλαγής με ταρακούνησαν. Αγαπώ αυτό το σύλλογο και θα δίνω πάντα το 100% εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Πληγώθηκα πολύ τις τελευταίες εβδομάδες και τους τελευταίους μήνες για τα συνεχόμενα υβριστικά σχόλια που δέχτηκε από οπαδούς της ομάδας μου κατά τη διάρκεια αγώνων και στα social media. Άνθρωποι έκαναν σχόλια όπως "Θα σπάσουμε τα πόδια σου", "Θα σκοτώσουμε τη γυναίκα σου", "Ευχόμαστε να πάθει καρκίνο η κόρη σου".

Όλα αυτά με εκνεύρισαν και κάποια στιγμή ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής όταν αισθάνθηκα την απόρριψη στο γήπεδο την Κυριακή. Τότε, παρασύρθηκα και αντέδρασα με έναν τρόπο ασεβή απέναντι στους οπαδούς που υποστηρίζουν το σύλλογο και την ομάδα αλλά και προς εμένα.

Δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου και λυπάμαι αν αυτό σκέφτηκε ο κόσμος. Η ευχή μου είναι να επιστρέψουμε στο σημείο όπου θα υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός, φέρνοντας στο μυαλό μας για ποιο λόγο ερωτευτήκαμε αυτό το παιχνίδι από την πρώτη στιγμή.

Ας προχωρήσουμε όλοι μαζί έχοντας θετική διάθεση, Γκρανίτ", αναφέρει χαρακτηριστικά η γραπτή δήλωση του Τζάκα, που προκάλεσε πλήθος σχολίων, τόσο θετικών όσο και αρνητικών από τους οπαδούς των κανονιέρηδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ