ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όλοι οι δρόμοι... για Ρώμη

Όλοι οι δρόμοι... για Ρώμη
Ολυμπιακός-Πανηγυρικό

Η κακή εμφάνιση παρά την νίκη με την Βέροια είναι παρελθόν και πλέον οι ερυθρόλευκοι στρέφονται στον αγώνα με την Λάτσιο

Βέβαια η εικόνα του Ολυμπιακού στο αγώνα του Σαββάτου με τους νεοφώτιστους στο Καραϊσκάκη, μαρτυρά πως το μυαλό των παικτών του Τάκη Λεμονή, βρίσκεται στην Ρώμη εδώ και αρκετές ημέρες.
Όπως και να 'χει οι ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι να πάνε στην Ρώμη για την νίκη και όχι για την ισοπαλία όπως υπογράμμισε με δηλώσεις του Πέντραγκ Τζόρτζεβιτς, προκειμένου να εξασφαλίσουν το εισητήριο για την επόμενη φάση του Champions League.

Στα ευχάριστα για τον τεχνικό των πρωταθλητών, Τάκη Λεμονή, προστείθεται η επιστροφή του Κριστιάν Λεντέσμα, που δεν αγωνίστηκε, κυριώς για προληπτικούς λόγους κόντρα στην Βέροια.

Συγκεκριμένα ο Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα, ακολούθησε την Κυριακή, ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γυμναστήριο, ενώ έκανε και τρέξιμο στο γήπεδο και όπως όλα δείχνουν θα είναι έτοιμος για την "μάχη της Ρώμης".

Η έλλειψη του Αργεντινού μέσου, ήταν εμφανής καθώς ο "λύκος" έχει ικανότητες τόσο στον ανασταλτικό, όσο και στον δημιουργικό τομέα και ο Τάκης Λεμονής τρίβει στην κυριολεξία τα χέρια του, μ' αυτή την επιστροφή.

Ήταν φανερό άλλωστε πως στα παιχνίδια που δεν αγωνίστηκε ο Λεντέσμα, οι ερυθρόλευκοι αντιμετώπισαν προβλημα και στην ανάπτυξη.

"Πολύ δυνατή και οργανωμένη ομάδα ο Ολυμπιακός"



Με διθυραμβικά σχόλια μίλησε για τον Ολυμπιακό, ο "κατάσκοπος" της Λάτσιο, Άντζελο Κριαζέλι, που παρακολούθησε τον αγώνα των ερυθρολεύκων με την Βέροια. Ο Κριαζέλι χαρακτήρισε τους πρωταθλητές δυνατή και οργανωμένη ομάδα ενώ υπογράμμισε πως για να πάρει την νίκη η Λάτσιο θα πρέπει να κάνει μεγάλο παιχνίδι.

"Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ δυνατή και καλά οργανωμένη αγωνιστικά ομάδα. Τον είχα δει στη Μαδρίτη και στη Βρέμη και με είχε εντυπωσιάσει ο τρόπος που έπαιξε. Είχε πολύ καλή παρουσία", δήλωσε μεταξύ άλλων ο "κατάσκοπός" των "λατσιάλι" για την μέχρι τώρα πορεία των ερυθρολεύκων στο Champions League, ενώ συνέχισε λέγοντας:

"Η παρουσία μου εδώ δεν είναι για να δω τον Ολυμπιακό, αλλά για να διαπιστώσω σε τι κατάσταση είναι οι παίκτες και κάποια από τα ατού του. Ούτως η άλλως, το ματς δεν θα το κερδίσουμε εμείς, αλλά οι παίκτες που θα αγωνιστούν. Οπότε πρέπει να ξέρουμε σε τι κατάσταση βρίσκονται. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλούς παίκτες και η Λάτσιο για να κερδίσει θα πρέπει να κάνει ένα πολύ μεγάλο ματς".



Via...Καραϊσκάκη


Η κινητοποίηση των φιλάθλων του Ολυμπιακού για τον αγώνα κόντρα στην Λάτσιο στην Ρώμη είναι κάτι παραπάνω από μεγάλη και όπως δήλωσε και ο Γιάννης Μώραλης την Τετάρτη (28/11) αναμένονται περίπου 8.000 φίλοι των ερυθρολεύκων να δώσουν το παρών στο Ολίμπικο.

Η ζήτηση ήταν μεγαλύτερη, όμως οι απαιτήσεις των οπαδών του Ολυμπιακού, δεν μπορούσαν να καλυφθούν πλήρως.

Παρά το κακό κλίμα στην Ιταλία μετά τον θάνατο οπαδού της Λάτσιο, από πυρά αστυνομικού, λίγοι ήταν αυτοί που ακύρωσαν τον ταξίδι τους για την "αιώνια πόλη".

Αξίζει να σημειωθεί πως η προσεχής αντίπαλος των πειραιωτών, επικράτησε δύσκολα με 1-0 στο Ολίμπικο της Πάρμα με γκολ του Φιρμάνι στο 90ο λεπτό. Αυτή η νίκη ήταν πολύ σημαντική για τους "λατσιάλι" καθώς προερχόντουσαν από 3 σερί ήττες στην Serie A και πλέον ξέφυγαν 3 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

*Σ΄οτι αφορά την σημερινή προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν στις 12:00. Οι Νε και Ραούλ Μπράβο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ ο Ζούλιο Σέζαρ πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γήπεδο. Όσο για τον Ντιντιέ Ντομί έκανε θεραπεία.

Τέλος όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Βέροια έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι έπαιξαν δίτερμα.

Η προπόνηση της Δευτέρας (26/11) οι πρωταθλητές έχει προγραμματιστεί στις 18:00.



























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ