PREMIER LEAGUE

Μπρέντφορντ: Ο Έρικσεν επέστρεψε στα γήπεδα 8,5 μήνες μετά την ανακοπή καρδιάς που υπέστη στο χορτάρι

Μπρέντφορντ: Ο Έρικσεν επέστρεψε στα γήπεδα 8,5 μήνες μετά την ανακοπή καρδιάς που υπέστη στο χορτάρι

Η ώρα της μεγάλης επιστροφής για τον Έρικσεν έφτασε, με τον Δανό να πατάει χορτάρι και να παίρνει μέρος στο Μπρέντφορντ - Νιούκαστλ 8,5 μήνες μετά την καρδιακή προσβολή που είχε υποστεί κατά τη διάρκεια του Δανία - Φινλανδία για το Euro 2020.

Η καρδιακή προσβολή που υπέστη ο Κρίστιαν Έρικσεν το περασμένο καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Δανίας με την Φινλανδία στο πλαίσιο του Euro 2020, ήταν μία από τις πιο σοκαριστικές στιγμές του 2021 για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με τον Δανό επιτελικό μέσο να κάνει ολόκληρο τον πλανήτη να προσεύχεται για εκείνον.

Τελικά, όχι μόνο βγήκε νικητής από τη μεγαλύτερη μάχη που χρειάστηκε να δώσει από τότε που ήρθε στον κόσμο αλλά πλέον πανηγυρίζει και έναν θρίαμβο της ζωής, μέσω της επιστροφής του στη δράση σε επαγγελματικό επίπεδο με τη φανέλα της Μπρέντφορντ.

Αυτό έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (26/2) στο δυτικό Λονδίνο, με τον προπονητή του, Τόμας, Φρανκ, να έχει προαναγγείλει από την Παρασκευή πως θα του έδινε χρόνο συμμετοχής στο ματς απέναντι στην Νιούκαστλ για την 27η αγωνιστική της Premier League και τελικά να το κάνει πράξη στο 52ο λεπτό.

Τότε που τον πέρασε ως αλλαγή του Ματίας Γένσεν, με το σκορ στο 2-0 υπέρ της Νιούκαστλ και με τους γηπεδούχους να έχουν μείνει με 10 παίκτες από το 11ο λεπτό, για να φτάσει τις 226 συμμετοχές στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας και να γνωρίσει μάλιστα την αποθέωση από το κοινό.

Θυμίζουμε ότι στις 14 Φεβρουαρίου ο Δανός διεθνής πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τις "μέλισσες" στο φιλικό παιχνίδι με τη Σάουθεντ Γιουνάιτεντ, μοιράζοντας και μία ασίστ.

Στις 21 του ίδιου μήνα αγωνίστηκε σε ένα ακόμα φιλικό της Μπρέντφορντ, κόντρα στη Ρέιντζερς, αυτή τη φορά για ογδόντα λεπτά και μάλιστα μοίρασε και τις δύο ασίστ στην ισοπαλία με τους Σκωτσέζους (2-2).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Έρικσεν είναι πλέον ο πρώτος παίκτης με εμφυτευμένο απινιδωτή που αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας, με το συγκεκριμένο γεγονός να είναι άλλωστε και η αιτία του διαζυγίου του με την Ίντερ πριν λίγους μήνες από τη στιγμή που οι ισχύοντες κανονισμοί στην Ιταλία δεν επιτρέπουν σε έναν παίκτη με εμφυτευμένο απινιδωτή να παίρνει μέρος σε οποιοδήποτε αγώνα σε επαγγελματικό επίπεδο.

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ