ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ

Ο Έρικσεν έπαιξε σε φιλικό με την Μπρέντφορντ για πρώτη φορά μετά την ανακοπή καρδιάς

Ο Κρίστιαν Έρικσεν στον πρώτο του επίσημο αγώνα μετά την ανακοπή στο Euro 2020
Ο Κρίστιαν Έρικσεν στον πρώτο του επίσημο αγώνα μετά την ανακοπή στο Euro 2020 PRINT SCREEN TWITTER

Το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την Μπρέντφορντ πραγματοποίησε τη Δευτέρα (14/2) ο Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος αγωνίστηκε σε φιλικό παιχνίδι για πρώτη φορά μετά την ανακοπή καρδιάς στο Euro 2020.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν δεν θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερο τρόπο για να γιορτάσει τα 30ά του γενέθλια. Ο Δανός μέσος αγωνίστηκε τη Δευτέρα (14/2) για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι μετά από οκτώ μήνες και την ανακοπή καρδιάς που υπέστη στο πρόσφατο Euro.

Ο 30χρονος νυν παίκτης της Μπρέντφορντ πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τις "μέλισσες" αφού σήμερα έπαιξε στο φιλικό παιχνίδι με τη Σάουθεντ Γιουνάιτεντ. Μάλιστα, ο Έρικσεν συνδύασε την επιστροφή του στη δράση με μία ασίστ.

Πρόκειται για τον πρώτο αγώνα του Δανού διεθνή μετά την καρδιακή ανακοπή στο Euro 2020 στην αναμέτρηση της Δανίας με τη Φινλανδία στις 12 Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Έρικσεν υπέγραψε με τον αγγλικό σύλλογο μέχρι το τέλος της σεζόν, αφού έμεινε ελεύθερος από την Ίντερ και έτσι σύντομα αναμένεται να γίνει ο πρώτος παίκτης με εμφυτευμένο απινιδωτή που θα πάρει μέρος στην Premier League.

Πρόσφατα μάλιστα, εξέφρασε σε συνέντευξη την επιθυμία του να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Δανία, αν όλα πάνε καλά με την καρδιά του.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ