ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ

Έρικσεν: "Αν όλα πάνε καλά, θέλω να παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο"

Ο Κρίστιαν Έρικσεν με τη φανέλα της εθνικής Δανίας στα προκριματικά του Μουντιάλ
Ο Κρίστιαν Έρικσεν με τη φανέλα της εθνικής Δανίας στα προκριματικά του Μουντιάλ © 2019 PETER MORRISON / AP IMAGES

Ο Κριστιάν Έρικσεν δήλωσε ότι επιθυμία του είναι να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Δανία, αν όλα πάνε καλά με την καρδιά του και σε συζητήσεις πάντα με τον καρδιολόγο του.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του παιχνιδιού της Μπρέντφορντ με την Κρίσταλ Πάλας για την Premier League, μίλησε μεταξύ άλλων για την άσχημη εμπειρία που έζησε, ενώ τόνισε ότι ο στόχος του είναι να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική Δανίας, αν όλα πάνε καλά με την καρδιά του.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι ένας άνθρωπος με εμφυτεύσιμο απινιδωτή, μπορεί να επιστρέψει στην κανονική ζωή, παρά το ότι μπορεί να πάθει κάτι σοβαρό.

"Θυμάμαι τα πάντα, εκτός από τα πέντε λεπτά που δεν ήμουν εκεί. Αν υπήρχε άγχος δεν θα επέστρεφα. Εμπιστεύομαι τους γιατρούς, την καρδιά μου και τον εμφυτεύσιμο καρδιομετατροπέα απινιδωτή μου.

Ένα από τα πράγματα που είπα στον καρδιολόγο μου είναι ότι αν όλα πάνε καλά, θέλω να παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Από την αρχή όλου αυτού, ένιωσα ότι χρειάζεται να αποδείξω ότι μπορεί να παίξει κάποιος με εμφυτεύσιμο απινιδωτή. Ότι αν συμβαίνει κάτι σαν αυτό, μπορείς να επιστρέψεις στη φυσιολογική ζωή" ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δανός μεσοεπιθετικός της Μπρέντφορντ.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ