ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ

Φρανκ: "Ο Έρικσεν θα παίξει κόντρα στη Νιούκαστλ, μεγάλη μέρα για όλους μας"

Ο Κρίστιαν Έρικσεν κατά την παρουσίασή του προς τους οπαδούς της Μπρέντφορντ | 12 Φεβρουαρίου 2022
Ο Κρίστιαν Έρικσεν κατά την παρουσίασή του προς τους οπαδούς της Μπρέντφορντ | 12 Φεβρουαρίου 2022 © 2022 MATT DUNHAM / AP IMAGES

Ο Κρίστιαν Έρικσεν είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει το Σάββατο (26/2) το επίσημο ντεμπούτο του με την Μπρέντφορντ κόντρα στη Νιούκαστλ, με τον Τόμας Φρανκ να το επιβεβαιώνει στη συνέντευξη Τύπου.

Η μεγάλη μέρα για τον Κρίστιαν Έρικσεν έφτασε. Ο Δανός μέσος είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει το Σάββατο (26/25) κόντρα στη Νιούκαστλ το επίσημο ντεμπούτο του με την Μπρέντφορντ και πλέον μετρά αντίστροφα για την επάνοδό του στη δράση μετά τις 12 Ιουνίου, που ήταν τοπ τελευταίο παιχνίδι που αγωνίστηκε.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο προπονητής του αγγλικού συλλόγου, Τόμας Φρανκ: "Ο Κρίστιαν θα είναι στην ενδεκάδα και θα βγει αύριο στο γήπεδο. Είναι μια μεγάλη μέρα για όλους μας, αλλά ιδιαίτερα για εκείνον και την οικογένειά του", ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο Δανός τεχνικός.

Θυμίζουμε ότι στις 14 Φεβρουαρίου ο Δανός διεθνής πραγματοποίησε με τις "μέλισσες" στο φιλικό παιχνίδι με τη Σάουθεντ Γιουνάιτεντ το ανεπίσημο ντεμπούτο του, μοιράζοντας και μία ασίστ.

Στις 21 του ίδιου μήνα αγωνίστηκε σε ένα ακόμα φιλικό της Μπρέντφορντ, κόντρα στη Ρέιντζερς, αυτή τη φορά για ογδόντα λεπτά και μάλιστα μοίρασε και τις δύο ασίστ στην ισοπαλία με τους Σκωκτσέζους (2-2). Μάλιστα, ο Δανός υποστήριξε πως έχει μείνει και ο ίδιος έκπληκτος από το πώς έχει αντιδράσει το σώμα του για να παίξει ξανά ποδόσφαιρο.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ