ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

Έρικσεν: "Προπονούμαι σκληρά αλλά δεν περίμενα να είμαι τόσο καλός όσο αισθάνομαι τώρα"

Ο Κρίστιαν Έρικσεν κατά την επίσημη παρουσίασή του στους οπαδούς της Μπρέντφορντ στο πλαίσιο αγώνα της Premier League απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας | 11 Φεβρουαρίου 2022
Ο Κρίστιαν Έρικσεν κατά την επίσημη παρουσίασή του στους οπαδούς της Μπρέντφορντ στο πλαίσιο αγώνα της Premier League απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας | 11 Φεβρουαρίου 2022 @2022 MATT DUNHAM/AP IMAGES

Ο Κρίστιαν Έρικσεν μετράει αντίστροφα για την επιστροφή στη δράση έχοντας ήδη δύο φιλικά με την Μπρέντφορντ, με τον Δανό να υποστηρίζει πως έχει μείνει και ο ίδιος έκπληκτος από το πώς έχει αντιδράσει το σώμα του για να παίξει ξανά ποδόσφαιρο.

Η καρδιακή προσβολή που υπέστη ο Κρίστιαν Έρικσεν το περασμένο καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Δανίας με την Φινλανδία στο Euro 2020, ήταν μία από τις πιο σοκαριστικές στιγμές της χρονιάς που πέρασε για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με τον Δανό να κάνει όλοκληρο τον πλανήτη να συντονίζεται και να προσεύχεται για εκείνον.

Τελικά, όχι μόνο βγήκε νικητής από τη μεγαλύτερη μάχη που χρειάστηκε να δώσει στα 30 χρόνια ζωής του αλλά είναι πλέον έτοιμος να πανηγυρίσει και έναν θρίαμβο, μέσω της επιστροφής του στη δράση σε επαγγελματικό επίπεδο.

Αυτό θα το κάνει μέσω της Μπρέντφορντ που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μαζί του, με τον πρώην επιτελικό μέσο των Άγιαξ, Τότεναμ και Ίντερ να έχει δώσει εξαιρετικά δείγματα γραφής στα δύο φιλικά που πήρε μέρος με τη νεοφώτιστη της Premier League και να μην κρύβει τον ενθουσιασμό του on camera:

"Αισθάνομαι πολύ καλά. Το ματς με την Σάουθεντ την περασμένη εβδομάδα ήταν ένα δυνατό τεστ αλλά είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Αισθάνομαι πως είμαι σε ένα ωραίο μέρος, κάτι που είναι και το πιο σημαντικό.

Έχω μείνει έκπληκτος από το πώς έχει αντιδράσει το σώμα μου επειδή προπονούμαι σκληρά αλλά δεν περίμενα να είμαι τόσο καλά όσο αισθάνομαι αυτή τη στιγμή", τόνισε ο Έρικσεν στο κανάλι της Μπρέντφορντ, μετά από την εκτός έδρας ισοπαλία με την Ρέιντζερς με 2-2 την Δευτέρα, όπου πρωταγωνίστησε για την ομάδα του βγάζοντας ισάριθμες ασίστ από στατικές φάσεις (κόρνερ και φάουλ) στα 80 λεπτά που πήρε μέρος.

Και συμπλήρωσε με νόημα: "Έχω τον ίδιο ενθουσιασμό και την ίδια αγάπη που αγγίζω τη μπάλα, όπως και στο παρελθόν. Ήταν κάτι που περίμενα εδώ και μήνες και το να συμμετέχω στις δραστηριότητες της ομάδας είναι κάτι που με ευχαριστεί και με ανακουφίζει".

TAGS ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ