ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ

Στόχος του Έρικσεν να παίξει κόντρα στη Νιούκαστλ στις 26/02

Ο Κρίστιαν Έρικσεν κατά την παρουσίασή του προς τους οπαδούς της Μπρέντφορντ | 12 Φεβρουαρίου 2022
Ο Κρίστιαν Έρικσεν κατά την παρουσίασή του προς τους οπαδούς της Μπρέντφορντ | 12 Φεβρουαρίου 2022 @2022 MATT DUNHAM/AP IMAGES

Μετά την παρουσίαση του Έρικσεν στους φίλους της Μπρέντφορντ, οι Λονδρέζοι σχεδιάζουν την επάνοδό του στη δράση, κάτι που είναι πολύ πιθανό να συμβεί στο παιχνίδι με τη Νιούκαστλ στις 26 Φεβρουαρίου.

Ο Κριστιάν Έρικσεν παρουσιάστηκε στους φίλους της Μπρέντφορντ, οι οποίοι τον αποθέωσαν και προετοιμάζεται προκειμένου σταδιακά να ενισχύσει τις προσπάθειες των Λονδρέζων στην Premier League.

Σύμφωνα με τον Άγγλο ρεπόρτερ της Τότεναμ και της Μπρέντφορντ, Σιν Γουάλς, η ομάδα του Τόμας Φρανκ στοχεύει στο να επαναφέρει τον Δανό μεσοεπιθετικό στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο στο παιχνίδι με τη Νιούκαστλ στις 26 Φεβρουαρίου. Στο παιχνίδι του Σαββάτου (18/02) με την Άρσεναλ θα είναι εκτός αποστολής.

Ο Έρικσεν έπαιξε 60 λεπτά σε φιλικό κεκλεισμένων των θυρών, ενώ θα δώσει ένα ακόμα φιλικό την προσεχή Δευτέρα (21/02). Το πιθανότερο φυσικά είναι ότι θα παίξει ως αλλαγή με τη Νιούκαστλ, αν φυσικά είναι έτοιμος.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ