ΑΓΓΛΙΑ

Μπερμπάτοφ: "Είπα άντε γα@@@@@" στον μάνατζέρ μου, θα πάμε στη Γιουνάιτεντ"

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ πανηγυρίζει γκολ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Φούλαμ | 9 Απριλίου 2011
Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ πανηγυρίζει γκολ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Φούλαμ | 9 Απριλίου 2011 @2011 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ αποκάλυψε ένα πιπεράτο παρασκήνιο της μεταγραφής του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2008, με τον ίδιο να βάζει στη... θέση του τον μάνατζέρ του όταν επιχείρησε να βάλει στο κάδρο και την Σίτι.

Σχεδόν 14 χρόνια από την ημέρα που είπε αντίο στο Λονδίνο και την Τότεναμ για να μετακομίσει στον αγγλικό Βορρά και στο Μάντσεστερ, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ προχώρησε σε μία άκρως ενδιαφέρουσα αποκάλυψη αναφορικά με το "δρομολόγιο" που ακολούθησε.

Την έκανε μέσω συνέντευξής του στην ιστοσελίδα "Athletic", με τον Βούλγαρο παλαμαίμαχο φορ να υποστηρίζει πως στο παιχνίδι της απόκτησής του μπήκε ξαφνικά και η Μάντσεστερ Σίτι, με τον ίδιο όμως να ξεκαθαρίζει με το πλέον αυστηρό ύφος στον μάνατζέρ του πως για εκείνον υπήρχε μόνο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

"Μπορώ να ορκιστώ; Ήταν αληθινή ιστορία γιατί μπορώ να είμαι πραγματικά άμεσος όταν θέλω. Όπως είπα πριν, ακολουθώ τον δικό μου δρόμο αν και στην πορεία θα υπάρξουν άνθρωποι που θα είναι απογοητευμένοι με την απόφασή μου, όπως ήταν οι οπαδοί της Τότεναμ όταν αποφάσισα να πάω και να ακολουθήσω το όνειρό μου.

Αλλά όταν πλησίαζα σε αυτό το όνειρο, λαμβάνουμε μία κλήση από την Σίτι που έκανε την πρότασή της στον ατζέντη μου. Με κοιτούσε και με ρώτησε τι σκεφτόμουν. Είπα, "Άντε γαμ@@@@@, θα πάμε στη Γιουνάιτεντ.

Στα όνειρά μου, αυτό είναι το σήμα, η φανέλα, ο προπονητής, οι παίκτες, η ιστορία. Κατάγομαι από μια μικρή χώρα και αυτή είναι σημαντική ευκαιρία για μένα, πρέπει να την πιάσω με τα δύο χέρια και να μην την αφήσω να φύγει γιατί δεν πρόκειται να ξανασυμβεί με εμένα, είναι μονόδρομος", δήλωσε χαρακτηριστικά ο "Μπέρμπα", που τη σεζόν 2015-16 πέρασε και από τη χώρα μας φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Για την ιστορία, ο Μπερμπάτοφ δεν μετάνιωσε ούτε λεπτό για την επιλογή του, μετρώντας 48 γκολ σε 108 ματς Premier League με τη φανέλα των κόκκινων διαβόλων και κατακτώντας μαζί τους 2 πρωταθλήματα και 1 League Cup, πριν πάρει μεταγραφή για την Φούλαμ το 2012 στην ηλικία των 31 ετών.

Όσο για την Σίτι; Μετά την άρνηση του Βούλγαρου επέλεξε τον Ρομπίνιο, με τον Βραζιλιάνο στράικερ να μην προσφέρει στους πολίτες όσα προσδοκούσαν και να μετράει συνολικά 16 γκολ σε 53 ματς κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο Έτιχαντ.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ