ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μπερμπάτοφ για Φαν ντε Μπέεκ: "Αυτό συμβαίνει όταν ξοδεύεις πολλά χρήματα μόνο για να ικανοποιήσεις τους οπαδούς"

Ο Μπερμπάτοφ όταν αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ
Ο Μπερμπάτοφ όταν αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ κατηγόρησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ότι ξοδεύει πολλά χρήματα σε μεταγραφές, προκειμένου να ικανοποιήσει τους οπαδούς της ομάδας, φέρνοντας ως παράδειγμα τον Ντόνι Φαν ντε Μπέεκ.

Με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα έβαλε ο παλαίμαχος επιθετικός των κόκκινων διαβόλων, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος κατηγόρησε τη διοίκηση ότι αγοράζει παίκτες, με σκοπό να ικανοποιήσει τους οπαδούς της.

Συγκεκριμένα, ο Βούλγαρος φορ, που τη σεζόν 2015/16 αγωνίστηκε και στη Super League με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, χρησιμοποίησε το παράδειγμα του Ντόνι Φαν Ντε Μπέεκ, ο οποίος μετράει μόλις δύο συμμετοχές, (και στις δύο μπήκε ως αλλαγή και δεν ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα).

"Ο Φαν ντε Μπέεκ εξαντλεί τον χρόνο του μήπως σώσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ξεκίνησε κόντρα στην Γιουνγκ Μπόις και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο. Αυτή ήταν η κατάστασή του σε αυτόν τον σύλλογο. Αν ξεκινήσει, τον αλλάζουν. Φεύγει από τον πάγκο μόνο για 10 λεπτά. Δεν έχει την ευκαιρία να δείξει τι μπορεί να κάνει", τόνισε ο 40χρονος σε δηλώσεις του στην Betfair για να προσθέσει:

"Δεν λειτουργεί για τον Φαν ντε Μπέεκ. Είναι μια απογοήτευση, γιατί η Γιουνάιτεντ πλήρωσε πολλά για αυτόν, αλλά αυτό συμβαίνει όταν ξοδεύεις πολλά χρήματα μόνο για να ευχαριστήσεις τους οπαδούς σου. Ελπίζω να έχει μια ευκαιρία, αλλά θα είναι δύσκολο για εκείνον".

Παράλληλα, ο Μπερπάτοφ σχολίασε την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Ολντ Τράφορντ, τονίζοντας πως η παρουσία του στην ομάδα δημιουργεί πρόβλημα στον Έντισον Καβάνι: "Ο Καβάνι δεν είναι ευχαριστημένος. Είχε μια υπέροχη πρώτη σεζόν στη Γιουνάιτεντ για να δει τώρα πώς έχασε τον βασικό του ρόλο. Ελπίζω ότι ο Όλε θα μιλήσει με τον Καβάνι για τα σχέδιά του. Ως παίκτης καταλαβαίνεις ότι η δουλειά του προπονητή είναι να επιλέγει την καλύτερη ομάδα, αλλά θέλεις πάντα να παίζεις και νιώθεις δυσαρέσκεια όταν σε αφήνει εκτός".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ