ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μπερμπάτοφ: "Χρειάζεται στόπερ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"

Ο Λίντελοφ κλέβει την μπάλα από τον Νεϊμάρ (AP Photo/Michel Euler)
Ο Λίντελοφ κλέβει την μπάλα από τον Νεϊμάρ (AP PHOTO/MICHEL EULER)

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ωστόσο ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ξεκαθάρισε ότι οι κόκκινοι διάβολοι πρέπει να αποκτήσουν έναν στόπερ.

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει καλύψει το χαμένο έδαφος και να δείχνει ότι μπορεί να χτυπήσει τον τίτλο στην Αγγλία, ωστόσο υπάρχουν και κάποιες αδυναμίες στο παιχνίδι της.

Όλοι επισημαίνουν το γεγονός ότι κάνει ανατροπές και βρίσκει εύκολα γκολ. Το θέμα είναι πως όσο εύκολα μπορεί να πετύχει τέρμα, άλλο τόσο εύκολα μπορεί και να δεχτεί.

Ακόμα και στο ματς με την Έβερτον για το Λιγκ Καπ οι μπλε κατάφεραν να σκοράρουν στη μοναδική ευκαιρία που δημιούργησαν στο ματς.

Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που όλοι όσοι μιλούν για την ομάδα του Σόλσκιερ τονίζουν ότι χρειάζεται να αποκτήσει έναν στόπερ. Τελευταίος που προστέθηκε στην άτυπη αυτή λίστα είναι ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Ο Βούλγαρος τόνισε χαρακτηριστικά: "Με την εικόνα που έχει η επίθεση και τις λύσεις που υπάρχουν θεωρώ ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να αποκτηθεί κάποιος εκεί. Αντίθετα, θεωρώ ότι πρέπει να πάρει η ομάδα έναν στόπερ, ωστόσο δεν περιμένω να έρθει κάποιος τον επόμενο μήνα"

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ