BET CORNER

Και γιατί όχι η Γιουνάιτεντ;

O Καβάνι με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ
O Καβάνι με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ AP

Κι αν τελικά η φετινή Premier League είναι το ιδανικό περιβάλλον για να διεκδικήσει τον τίτλο η Γιουνάιτεντ; Ο Θέμης Καίσαρης γράφει για τα όνειρα των φίλων της ομάδας του Σόλσκιερ.

“Και γιατί όχι;” Αυτή η ρητορική ερώτηση θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ο τίτλος της φετινής Premier League. Τα πράγματα είναι τόσο ανοιχτά και απρόβλεπτα που κάθε “γιατί όχι;” είναι δικαιολογημένα.

Γιατί να μην είναι διεκδικήτρια η Έβερτον, η Τότεναμ, η Τσέλσι; Γιατί να μην μπορούν να πάνε για την 4άδα η Άστον Βίλα ή Σαουθάμπτον; Γιατί όχι;

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ

Τίποτα δεν μοιάζει απίθανο και οι θέσεις στη βαθμολογία είναι σχεδόν ασήμαντες. Η Σαουθάμπτον πχ είναι 7η, αλλά από τη 2η Λέστερ τη χωρίζουν μόλις τρεις βαθμοί. Η Γουλβς είναι 11η, αλλά από την 4η Έβερτον τη χωρίζουν μόλις έξι βαθμοί.

Μια-δυο αγωνιστικές φέρνουν τα πάνω κάτω. Κάπως έτσι, η τελευταία ερώτηση αφορά τη Γιουνάιτεντ. Και γιατί να μην διεκδικήσει τον τίτλο;

Η ομάδα του Σόλσκιερ είναι 3η, έναν βαθμό πίσω από τη Λέστερ και πέντε πίσω από τη Λίβερπουλ, ενώ έχει και έναν αγώνα λιγότερο. Γιατί όχι;

ΓΙΑ ΤΙΤΛΟ ΜΕ ΔΥΟ ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΟ ΜΑΤΣ

Η συγκομιδή της “διεκδικήτριας” Γιουνάιτεντ περιγράφει γλαφυρά ποια είναι η φάση φέτος. Οι Κόκκινοι Διάβολοι έχουην 16 βαθμούς σε 13 αγώνες. Με δύο βαθμούς το ματς, πας για σεζόν 76 βαθμών.

Με 76 δεν το παίρνεις, με τόσο λίγους δεν το πήρε ούτε η Λέστερ. Με 76 βαθμούς συνήθως βγαίνεις 3ος ή 4ος. Όμως, έτσι είναι η φετινή Premier League, που με δύο κερδισμένους βαθμούς ανά αγώνα είσαι ψηλά στη βαθμολογία και κάνεις όνειρα για ψηλότερα.

Η ΕΔΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΒΑΝΙ

Ναι, γιατί όχι και η Γιουνάιτεντ. Αρκεί να βελτιώσει τα αποτελέσματα στην έδρα της. Εκτός η ομάδα του Σόλσκιερ πάει περίφημα, έχει μόνο νίκες, αλλά στο Ολντ Τράφορντ έχει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

“Με Καβάνι λύνουμε το πρόβλημα στο γήπεδό μας και πάμε για τον τίτλο” σκέφτεται ο φίλος της Γιουνάιτεντ και καλά κάνει. Φέτος είναι η χρονιά του “γιατί όχι”.

ΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ ΤΗΣ ΛΕΣΤΕΡ

Η Γιουνάιτεντ ανοίγει την Boxing Day το μεσημέρι του Σαββάτου (14:30, COSMOTE SPORT 1 HD) εκτός έδρας με τη Λέστερ. Η ομάδα του Ρότζερς είναι τρενάκι του λούνα παρκ.

Κάνει δύο σερί ήττες από Γουέστ Χαμ και Άστον Βίλα, κερδίζει εκτός την Άρσεναλ. Ρίχνει τέσσερα εκτός έδρας στη Λιντς, τρώει τρία από την αποδεκατισμένη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ. Χάνει στο γήπεδό της από την Έβερτον, κερδίζει την Τότεναμ στο Λονδίνο.

Η Λέστερ δεν έχει ακόμα ισοπαλία στο πρωτάθλημα, η Γιουνάιτεντ έχει μόνο νίκες εκτός έδρας. Πολύ άνετοι και χαλαροί διαλέγουμε ένα σκληρό Χ, που στη Stoiximan πληρώνει 3.79.

ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟΤΕΝΑΜ

Το διήμερο ολοκληρώνει την Κυριακή (21:15, COSMOTE SPORT 1 HD) το Γουλβς - Τότεναμ. Η ομάδα του Μουρίνιο γνώρισε δύο ήττες μετά το 1-1 με την Πάλας, αφού έχασε στο τέλος από τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ και η Λέστερ πέρασε με 0-2 από το Λονδίνο.

Είναι νωρίς για να μείνει κι άλλο πίσω η Τότεναμ, που λογικά θα είναι στο κόλπο μέχρι το τέλος. Πάμε με το διπλό που δίνει 2.32 στη Stoiximan και το under του 1.67.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ