ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μπερμπάτοφ: "Δύσκολο να κατηγορήσεις την Γιουνάιτεντ που πλησίασε τον Ποτσετίνο"

Σόλσκιερ και Ποτσετίνο στο πλαίσιο αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ για την Premier League
Σόλσκιερ και Ποτσετίνο στο πλαίσιο αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ για την Premier League AP PHOTO/MATT DUNHAM

Την ώρα που ο Ποτσετίνο εμφανίζεται ως το ακλόνητο φαβορί για να διαδεχτεί άμεσα τον Σόλσκιερ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ δικαιολογεί την απόφαση των κόκκινων διαβόλων να στραφούν στην περίπτωσή του.

Μέχρι πριν από λίγες μόνο ημέρες ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ φαινόταν να (συνεχίζει να) απολαμβάνει τη στήριξη τόσο της διοίκησης όσο και των αποδυτηρίων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο τα δύο τελευταία αρνητικά αποτελέσματα έχουν αλλάξει άρδην το κλίμα και τον έχουν οδηγήσει ένα βήμα πριν ανοίξει την πόρτα της εξόδου και την κλείσει οριστικά πίσω του.

Ο λόγος για την εντός έδρας ήττα από την Άρσεναλ στην Premier League με 1-0 την περασμένη Κυριακή (πρώτη νίκη της Άρσεναλ στο Ολντ Τράφορντ στο πρωτάθλημα μετά το 2006) αλλά και την πρώτη ήττα στο φετινό Champions League, 1-2 από την Μπασακσεχίρ στην Τουρκία, με τους ανθρώπους του συλλόγου να δείχνουν πως έχουν άρει την εμπιστοσύνη τους προς τον Νορβηγό.

Ήδη, τα αγγλικά ΜΜΕ διατυμπανίζουν πως σε περίπτωση ήττας από την Έβερτον το Σάββατο (7/11, 14:30) για την 8η αγωνιστική της Premier League θα γίνει άμεσα αλλαγή στην τεχνική ηγεσία από τη στιγμή που θα ακολουθήσει διακοπή στα πρωταθλήματα λόγω των εθνικών ομάδων, με τα γραφεία στοιχημάτων στο Νησί να δίνουν πρώτο φαβορί σε αυτή την περίπτωση τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Ο πρώην τεχνικός της Τότεναμ, που είναι χωρίς ομάδα για πάνω από έναν χρόνο, εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή μετά από καιρό όπου εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στους πάγκους, με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ να υποστηρίζει από την πλευρά του πως είναι λογικό να έγινε κίνηση από τους διοικούντες την Γιουνάιτεντ για τον Αργεντινό τεχνικό.

"Εάν υπάρχει αλήθεια στις φήμες για τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, είναι δύσκολο να κατηγορήσεις την Γιουνάιτεντ. Όταν μία ομάδα παίζει άσχημα, η βασική ευθύνη βαραίνει τον προπονητή και αυτό είναι πάντα αλήθεια.

Τον είδα πρόσφατα ως guest τηλεσχολιαστή και είπε πως είναι έτοιμος να δουλέψει ξανά, οπότε είναι δύσκολο να σταματήσουν αυτές οι φήμες", τόνισε ο πρώην στράικερ των Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για να συμπληρώσει όμως τα εξής:

"Το μοναδικό πράγμα που δεν θα αλλάξει πάντως είναι οι παίκτες. Ένας νέος τεχνικός δεν θα αλλάξει τον τρόπο που παίζουν. Όταν έχεις νέο προπονητή, παίρνεις ώθηση αλλά γενικά η συμπεριφορά δεν αλλάζει.

Καμία επιθετικότητα, κανένα πάθος, καμία αλληλουποστήριξη. Πέρα από τον προπονητή που πρέπει να αλλάξει, οφείλουν και οι παίκτες να αλλάξουν την νοοτροπία τους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ