CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Η Μπασάκσεχιρ τιμώρησε την Γιουνάιτεντ, ισόπαλες Ζενίτ και Λάτσιο

Οι παίκτες της Μπασάκσεχιρ πανηγυρίζουν το γκολ του Βίστσα κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.
Οι παίκτες της Μπασάκσεχιρ πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Σημαντική νίκη πανηγύρισε η Μπασάκσεχιρ, η οποία επικράτησε 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Ισόπαλες 1-1 Ζενίτ και Λάτσιο. (VIDEOS)

Η Μπασάκσεχιρ κατάφερε να πάρει μία σημαντική νίκη για την συνέχεια του Champions League με σκορ 2-1 απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η τουρκική ομάδα μπόρεσε να πάρει προβάδισμα με δύο γκολ και παρά το γεγονός ότι οι κόκκινοι διάβολοι μείωσαν πριν το ημίχρονο με τον Μαρσιάλ, άντεξαν μέχρι το τέλος.

Στο έτερο παιχνίδι, στην Ρωσία, Ζενίτ και Λάτσιο έμειναν ισόπαλες. Οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, συγκεκριμένα στο 32' ο Ερόκιν και στο 82' ο Καϊσέδο, με το τελικό αποτέλεσμα να λήγει 1-1.

ΟΜΙΛΟΣ H

Η Μπασάκσεχιρ μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο μέρος με την άμυνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα. Οι γηπεδούχοι βρήκαν το πρώτο γκολ στο 13ο λεπτό, έπειτα από μία αντεπίθεση, όταν ο Μπα βρέθηκε απέναντι στον Χέντερσον και με πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 41' οι Τούρκοι κατάφεραν να κάνουν δύο τα τέρματά τους με σουτ του Βίστσα από τα δεξιά τη μεγάλης περιοχής, έπειτα από πάσα του Τουρούτς. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, στο 43' η Γιουνάιτεντ μείωσε με κεφαλιά του Μαρσιάλ σε σέντρα του Σο κάνοντας το 2-1.

Στο δεύτερο μέρος, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κράτησε την κατοχή της μπάλας και προσπάθησε να γίνει απειλητική. Όμως παρά και την είσοδο των Καβάνι και Πογκμπά στον αγωνιστικό χώρο δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε μία μεγάλη ευκαιρία στο 90+2' για να πετύχει το 2-2, καθώς η Μπασάκσεχιρ γλίτωσε απομακρύνοντας την μπάλα πάνω στην γραμμή.

Μπασάκσεχιρ: Γκιουνόκ, Ράφαελ, Σκρτέλ, Επουρεάνου, Εμπομπό, Αλέκτσιτς, Καχβετσί (90' Πονκ), Βίσκα, Οζκάν (87' Τοπάλ), Τουρούτς, Μπα (80' Γκουλμπραντσεν)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χέντερσον, Σο, Μαγκουάιρ, Τουανζέμπε (46' ΜακΤόμινεϊ), Μπιζάκα (76' Μενσά), Φερνάντες, Μάτιτς, Μάτα (61' Μάτα), Φαν ντε Μπέεκ (61' Πογκμπά), Ράσφορντ (76' Γκρίνγουντ), Μαρσιάλ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Μπασάκσεχιρ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1 (13' Μπα, 41' Βίστσα / 43' Μαρσιάλ)

Λειψία - Παρί Σεν Ζερμέν (22:00)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 6 (8-3)

2. Παρί 3 (3-2)

3. Λειψία 3 (2-5)

4. Μπασακσεχίρ 3 (2-5)

ΟΜΙΛΟΣ F

Η Λάτσιο στο πρώτο μέρος είχε τις περισσότερες στιγμές, με την Ζενίτ να δυσκολεύεται στο επιθετικό κομμάτι, ωστόσο τελικά οι Ρώσοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 33' άνοιξε το σκορ με τον Ερόκιν με σουτ από κοντά, έπειτα από ασίστ του Ντζιούμπα.

Όσο κυλούσαν τα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο η Λάτσιο έπαιρνε την κατοχή και γινόταν ολοένα και πιο επιθετική. Τελικά, οι Ιταλοί πέτυχαν το γκολ της ισοφάρισης στο 83ο λεπτό με πλασέ του Καϊσέδο, όταν ο Ατσέρμπι τον βρήκε όμορφα από τα αριστερά.

Ζενίτ: Κερζάκοβ, Καράεβ, Λόβρεν, Ρακίτσκι, Σάντος, Μπάριος, Ερόκιν (61' Μόστοβοϊ), Οζντόεβ (90+1' Σουτόρμιν), Κουζιάεβ (90+1' Ουεντέλ), Ζίρκοβ (78' Κρούγκοβοϊ), Ντζιούμπα

Λάτσιο: Ρέινα, Ατσέρμπι, Χόεντ, Πάτριτς, Φαρές (59' Περέιρα), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Παρόλο (52' Κατάλντι), Άκπρο, Μαρούσιτς, Μουρίκι (59' Καϊσέδο), Κορέα (85' Φελίπε)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ζενίτ - Λάτσιο 1-1 (33' Ερόκιν / 83' Καϊσέδο)

Κλαμπ Μπριζ - Ντόρτμουντ (22:00)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Λάτσιο 5 (5-3)

2. Μπριζ 4 (3-2)

3. Ντόρτμουντ 3 (3-3)

4. Ζενίτ 1 (2-5)

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ