ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μπερμπάτοφ για τους παίκτες της Γιουνάιτεντ: "Δίνουν το 60%, γιατί ξέρουν ότι είναι εκεί ο Ρονάλντο"

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο παλαίμαχος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος αγωνίστηκε τη σεζόν 2015/16 στον ΠΑΟΚ, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, κατηγόρησε τους παίκτες των Red Devils ενόψει του ντέρμπι με τη Σίτι, ότι δεν δίνουν το 100% του εαυτού τους, λόγω της παρουσίας του Ρονάλντο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται το Σάββατο στο Ολντ Τράφορντ τη Μαντσεστερ Σίτι (6/11, 14:30, COSMOTE SPORT 1 HD και LIVE στο SPORT24) στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαιντ, με τον παλαίμαχο επιθετικό των Red Devils, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ να σχολιάζει τα δεδομένα της αναμέτρησης.

Ο παλαίμαχος Βούλγαρος, ο οποίος τη σεζόν 2015/16 φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ, μίλησε στη Sun και εξαπέλυσε "πυρά" σε κάποιους από τους παίκτες της ομάδας του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, τονίζοντας πως η παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο λειτουργεί εφησυχαστικά για εκείνους.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα εννέα φορές σε 12 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ξελασπώνοντας αρκετές φορές τη Γιουνάιτεντ από δύσκολη θέση, με τον Μπερμπάτοφ να ισχυρίζεται ότι αυτός είναι και ο λόγος που οι Red Devils δεν δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.

"Αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσεγγίσει τη Μάντσεστερ Σίτι με τον ίδιο τρόπο που έκανε με τη Λίβερπουλ, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Ελπίζω και πιστεύω ότι δεν θα είναι έτσι, διαφορετικά θα είναι διπλά αμήχανο και κάτι τέτοιο θα έδειχνε πως ο Όλε δεν έμαθε τίποτα από τη Λίβερπουλ, γεγονός που δεν πρέπει να συμβεί. Πρέπει να μάθουν από αυτή την ήττα και να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να παίξουν με τον τρόπο που οδηγεί στη νίκη.

Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Γνωρίζονται πολύ καλά, θα πρέπει να προετοιμαστούν και να είναι πιο έξυπνοι από πλευράς τακτικής. Μην ξεχνάτε ότι ο Σόλσκιερ έχει ένα καλό πρόσφατο ρεκόρ απέναντι στη Σίτι", δήλωσε ο παλαίμαχος Βούλγαρος για να προσθέσει στη συνέχεια:

"Ο Κριστιάνο Ρονάλντο το έκανε αυτό σε όλη του την καριέρα, το να καλύπτει δηλαδή κατά καιρούς τους συμπαίκτες του όταν η ομάδα δεν τα πάει καλά. Αλλά δεν μπορεί να το κάνει συνέχεια. Μερικές φορές πρέπει να εμφανιστούν κάποιοι άλλοι και να πουν: "Ξεκουράσου, θα το πάρω πάνω μου".

Δυσκολεύονται να έχουν τη σωστή στάση στα παιχνίδια. Όλοι πρέπει να δουλέψουν σκληρά, να μην βασίζονται στον σταρ και να λένε: "Θα δώσω το 60%, γιατί ξέρω ότι ο Ρονάλντο είναι εκεί.". Δεν μπορείς να βασίζεσαι πάντα σε αυτόν".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ