ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Μπενφίκα καλεί Τσιρίλο

Μπενφίκα καλεί Τσιρίλο
Τσιρίλο

Tα Πορτογαλικά ΜΜΕ αποκάλυψαν ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον Τσιρίλο. Επαφές της ΑΕΚ με Μάλαρτζ

Η εφημερίδα "O Jogo" αναφέρει ότι η ομάδα του Φερνάντο Σάντος ενδιαφέρετε για τον έμπειρο αμυντικό, με τον ίδιο να δηλώνει:
"Δεν γνωρίζω τίποτα επίσημο. Υπάρχουν απλά κάποιες φήμες για εμένα. Η Μπενφίκα θα με κάλυπτε σαν ομάδα, τρέφω και μεγάλη εκτίμηση προς τον κύριο Σάντος αλλά αυτή την στιγμή είμαι προσηλωμένος στους στόχους μου με την ΑΕΚ".

Eνώ ο Ίλια Ίβιτς τονίζει: "Δεν ξέρω τίποτα για τον Τσιρίλο και δεν μας έχει έρθει κανένα φαξ από την Μπενφίκα. Δεν μπορώ να μιλήσω για τιμές γιατί αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καν πρόταση".

Eπαφές με Μάλαρτζ


Όπως αποκάλυψε το SPORT 24 ο Αρκάντιους Μάλαρτζ έχει σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες επαφές με την ΑΕΚ

Ο Πολωνός τερματοφύλακας εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στην Ξάνθη και γι' αυτό άλλωστε κατάφερε να πάρει την θέση του βασικού που στην αρχή είχε ο Πιζανόφσκι.

Από την πέμπτη αγωνιστική, ο Πολωνός τερματοφύλακας που ανανέωσε το συμβόλαιο του πριν λίγες ημέρες δεν έχει χάσει την θέση του κάτω από τα δοκάρια.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του στο SPORT 24 είπε ότι όνειρο του είναι να παίξει σε μία ομάδα όπως η ΑΕΚ:

"Δεν ξέρω κάτι, εγώ υπέγραψα πριν δύο εβδομάδες συμβόλαιο μέχρι το 2011. Είμαι χαρούμενος στην Ξάνθη αλλά όνειρο μου είναι να πάω και να παίξω σε μία μεγάλη ομάδα, όπως η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός".















TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ