ΑΕΚ

Ένας στους δύο

Ένας στους δύο
Φερέρ

Ξεκαθαρίζει η υπόθεση Μονταΐνι για την ΑΕΚ, όμως ο Μεγιόνγκ Ζε δεν θέλει να έρθει στην Ελλάδα

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός είναι περιζήτητος από πολλές ομάδες, όπως είναι η Σπόρτιγκ Λισσαβώνας, η Έμελεκ, η Χάποελ Τελ Αβίβ, αλλά οι "κιτρινόμαυροι" είναι εκείνοι που έχουν καταθέσει την υψηλότερη πρόταση για την απόκτηση του.
" Η συνάντηση με την πλευρά του Μονταΐνι έχει γίνει", είπε το μέλος του Δ.Σ της Μπόκα, Χοσέ Μπεράλντι για να συμπληρώσει " η επιθυμία της Μπόκα είναι να παραχωρήσει τον παίκτη στην ομάδα, που θα κάνει την καλύτερη προσφορά. Αυτή τη στιγμή η καλύτερη πρόταση μπορεί να είναι της ΑΕΚ. Όμως μελετάμε δύο προτάσεις από το Εκουαδόρ και το Μεξικό, οι οποίες μπορεί να αποδειχθούν αρκετά καλύτερς. Στο συμβούλιο της Τρίτης θα αποφασίσουμε για το που θα πάει ο Μονταΐνι".

Ο ποδοσφαιριστής έχει δηλώσει ότι τον ενδιαφέρει η πρόταση της ΑΕΚ, η ομάδα του όμως θέλει να αποκομίσει τα μεγαλύτερα οφέλη από τη μετεγγραφή και ενδεχομένως να χαλάσουν τα πράγματα.

Στο μεταξύ ο Λορένσο Σέρα Φερέρ θα πρέπει να ξεχάσει (αν δεν το έχει κάνει ήδη) την περίπτωση του Μεγιόνγκ Ζε, αφού ο Καμερουνέζος τώρα θέλει να παραμείνει στη Λεβάντε.

Μίλησε μάλιστα απαξιωτικά για το ελληνικό πρωτάθλημα, ακόμη κι αν τον ζητάει μία από τις κορυφαίες εκπροσώπους του.

" Δεν θέλω να συνεχίσω την καριέρα στην Ελλάδα. Δεν μου προσφέρει το έξτρα κίνητρο. Δεν με καλύπτει. Γνωρίζω ότι υπάρχει πρόταση στην ΑΕΚ, αλλά εγώ ουσιαστικά μόλις ήρθα στο Λεβάντε και θέλω να αποδείξω ότι αξίζω μία θέση". Η ισπανική ομάδα δεν φαίνεται να συζητεί για δανεισμό, αλλά για πώληση του παίκτη.

Ένας ακόμη παίκτης προτάθηκε στην ΑΕΚ και πρόκειται για τον 26χρονο διεθνή Βούλγαρο επιθετικό, Μάρτιν Καμπούροφ, που αγωνίζεται στην Αλ Αχλί.










TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ