ΑΕΚ

Πάει για Καφέ, η ΑΕΚ

Πάει για Καφέ, η ΑΕΚ
Νικολαϊδης, Καφές, Γιαννακόπουλος, Νικοπολίδης, Εθνική Ελλαδος

Ο ΠΑΟΚ τον θέλει, άλλος Δικέφαλος, όμως, μπορεί να τον αποκτήσει. Το έδαφος για μετακόμιση του Καφέ στην ΑΕΚ, είναι ανοιχτό

Δεν πρόλαβε να φύγει από τον Ολυμπιακό και ο Παντελής Καφές έχει μπει, ήδη, στο στόχαστρο της ΑΕΚ. Προσέξτε. Δεν έχει γίνει κάποια επίσημη επαφή, παρόλα αυτά υπάρχει...έδαφος, για συμφωνία καθώς ο διεθνής μέσος "ταιριάζει" στην νοοτροπία και το κλίμα της "Ένωσης", με μοναδικό ερωτηματικό, το αν ο Φερέρ θελήσει, αυτή την εποχή να πάρει παίκτη που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.
Το όνομα του Καφέ ακούγεται και για τον ΠΑΟΚ, παρόλα αυτά υπάρχουν αρκετά σημεία που ενισχύουν την άποψη ότι η ΑΕΚ είναι έτοιμη να κάνει την κίνηση.
  • Ο Καφές διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Ντέμη Νικολαΐδη. Με τον Πρόεδρο της ΑΕΚ έκανε παρέα στην διάρκεια του Euro 2004 και από τότε κράτησαν επαφή.
  • Είναι κουμπάρος του Κώστα Κατσουράνη, από τους καλύτερους φίλους του Ντέμη κι ένα άνθρωπο που ο Νικολαΐδης "ακούει" πολύ τη γνώμη του.
  • Έχει καλές σχέσεις και με τον Τραϊανό Δέλλα και τον Βασίλη Λάκη
Από την άλλη ο 28χρονος άσος είναι σε ώριμη ποδοσφαιρική ηλικία, έχει πείρα "τσάμπιονς-λιγκ" και διαθέτει ποιότητα που λείπει, οπωσδήποτε, από πολλούς παίκτες της ΑΕΚ στην μεσαία γραμμή.

Λέγεται ότι το έδαφος για να πάει ο Καφές στους Θρακομακεδόνες έχει προετοιμαστεί εδώ και αρκετές μέρες, με τον Νικολαΐδη να ανάβει το "πράσινο φως", αφού οι απαιτήσεις του παίκτη, αν φορέσει τα "κιτρινόμαυρα" δεν πρόκειται να "ξεπεράσουν" τις οικονομικές δυνατότητες της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο Φερέρ έχει δηλώσει ότι η ομάδα του θα ενδιαφερθεί, σε περίπτωση που υπάρξει μια ιδιαίτερη περίπτωση: " Μας ενδιαφέρει η ποιότητα και όχι η ποσότητα" ήταν η πρόσφατη δήλωση του Ισπανού κόουτς. Ο Καφές, μάλλον, συμπεριλαμβάνεται σε αυτή την κατηγορία, καθώς πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή εγνωσμένης αξίας, εν ενεργεία διεθνή, χαμηλού προφίλ και εξαιρετικού χαρακτήρα.

Σύμφωνα με τον μάνατζερ του παίκτη, Δημήτρη Καρύδα " δεν έχει γίνει καμιά κίνηση", παρόλα αυτά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξουν εξελίξεις μέσα στις επόμενες μέρες. Προφανώς αυτός που θα έχει τον τελικό λόγο στην υπόθεση δεν είναι άλλος από τον Λορέντσο Φερέρ.

Αν ο Ισπανός, που στην προπόνηση της Δευτέρας έκανε δριμύτατες παρατηρήσεις για τα λάθη των παικτών του στον αγώνα με τον Ατρόμητο, θεωρήσει ότι ο Καφές μπορεί πράγματι να δώσει λύσεις στην ΑΕΚ, είναι πολύ πιθανό σε λίγες μέρες να δούμε τον παίκτη στο ΟΑΚΑ. Όχι, όμως, ως αντίπαλο (όπως θα πήγαινε αν έμενε στον Ολυμπιακό) αλλά ως μέλος του Δικεφάλου...








TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ