ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Το ενωτικό μήνυμα του Πουγιόλ μετά την παρουσίαση του Τσάβι

Οι Κάρλες Πουγιόλ και Τσάβι Ερνάντεθ σε αγώνα της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Σάντος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων | 18 Δεκεμβρίου 2011
Οι Κάρλες Πουγιόλ και Τσάβι Ερνάντεθ σε αγώνα της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Σάντος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων | 18 Δεκεμβρίου 2011 @2011 SHIZUO KAMBAYASHI/AP IMAGES

Η επιστροφή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα για να αναλάβει τη θέση του προπονητή έφερε τεράστια ευφορία στο σύλλογο, με τον άλλοτε συμπαίκτη του στους μπλαουγκράνα, Κάρλες Πουγιόλ, να τον υποδέχεται θερμά μέσω μηνύματός του στο Twitter.

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει τεράστια διοικητικά και οικονομικά προβλήματα το τελευταίο διάστημα, όμως για τα αγωνιστικά οι φίλοι της έχουν λόγο να χαμογελούν εσχάτως, με τον Ρόναλντ Κούμαν να έχει αποχωρήσει από τον πάγκο και τον Τσάβι να είναι επίσημα από την Δευτέρα ο νέος αρχηγός των αποδυτηρίων.

Οι μπλαουγκράνα παρουσίασαν επίσημα τον Τσάβι μπροστά σε 30.000 κόσμου που βρέθηκε στις εξέδρες του Καμπ Νόου και όπως ήταν αναμενόμενο ο ενθουσιασμός χτύπησε κόκκινο, με τον άλλοτε εμβληματικό μέσο των μπλαουγκράνα να εμπνέει άπαντες μέσα στο σύλλογο.

Αυτό ισχύει και για παίκτες με τους οποίους έχει συνεργαστεί για πολλά χρόνια στο παρελθόν και που δεν αγωνίζονται πλέον, με τα λόγια του Κάρλες Πουγιόλ αναφορικά με την πρόσληψη του Τσάβι να είναι χαρακτηριστικά:

"Η νίκη, η ήττα και η ισοπαλία είναι μέρος του αθλητισμού. Το ότι είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας δεν εξαρτάται από τα αποτελέσματα, αλλά από την προσπάθεια και την αφοσίωση. Καλή τύχη Τσάβι! Για πάντα Μπαρτσελόνα", ήταν το μήνυμά του.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ