ΤΣΑΒΙ

Το μήνυμα του Ινιέστα σε Τσάβι: "Θα απολαμβάνουμε τη δική μας Μπαρτσελόνα"

Ο Αντρέ Ινιέστα με τον Τσάβι σηκώνουν το τρόπαιο του Copa del Rey
Ο Αντρέ Ινιέστα με τον Τσάβι σηκώνουν το τρόπαιο του Copa del Rey © 2015 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Αντρέ Ινιέστα συνεχάρη μέσω tweet τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα και καλό του φίλο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των "μπλαουγκράνα", υποστηρίζοντας πως ο θρύλος των Καταλανών θα επαναφέρει τον σύλλογο εκεί που ήταν.

Στο τιμόνι της Μπαρτσελόνα πλέον θα κάθεται ο Τσάβι Ερνάντεθ, ο οποίος παρουσιάζεται το μεσημέρι της Δευτέρας (8/11) από τη διοίκηση του καταλανικού συλλόγου. Την επιστροφή του θρύλου των "μπλαουγκράνα" στο Καμπ Νου χαιρέτησε με ενθουσιασμό ο άλλοτε συμπαίκτης του και καλός του φίλος, Αντρέ Ινιέστα.

Ο πολύπειρος χαφ, που αγωνίζεται από το 2018 στη Βίσελ Κόμπε, συνεχάρη μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter τον Τσάβι για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως η επιστροφή του θα σηματοδοτήσει και την επιστροφή στις επιτυχίες για τον σύλλογο.

"Τι υπέροχη ημέρα!! Είμαι πολύ χαρούμενος για εσένα φίλε μου. Σου εύχομαι όλη την τύχη του κόσμου και εύχομαι πως θα συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε τη δική μας Μπαρτσελόνα", έγραψε συγκεκριμένα ο Ισπανός.

TAGS ΤΣΑΒΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ