ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τσάβι και Λαπόρτα τραγουδούσαν συνθήματα της Μπαρτσελόνα στην υπογραφή των συμβολαίων

Τσάβι και Λαπόρτα κατά τις υπογραφές των συμβολαιών | 8 Νοεμβρίου 2021
Τσάβι και Λαπόρτα κατά τις υπογραφές των συμβολαιών | 8 Νοεμβρίου 2021 © 2021 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Ο Τσάβι Ερνάντεθ είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα και κατά την υπογραφή των συμβολαίων του μέσα στον αγωνιστικό χώρο του Καμπ Νου γνώρισε την αποθέωση από 30.000 κόσμο ενώ ο ίδιος και ο Λαπόρτα τραγουδούσαν συνθήματα υπέρ της "Μπάρτσα".

Ο Τσάβι Ερνάντεθ είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός της Μπαρτσελόνα υπογράφοντας μέσα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των Ισπανών το συμβόλαιο του με τη "Μπάρτσα" έως το 2024 και μέσα σε αποθέωση από 30.000 κόσμο.

Ο Ισπανός τεχνικός και ο Λαπόρτα, ισχυρός άνδρας του συλλόγου, παρασύρθηκαν από τον κόσμο που βρέθηκε στο Καμπ Νου και τραγουδούσαν συνθήματα των μπλαουγκράνα.

Ο ίδιος στην πρώτη του δήλωση μπροστά στον κόσμο υποστήριξε:

"Σας ευχαριστώ, δεν θέλω να κλάψω αλλά είμαι ευγνώμων σε όλους στο κλαμπ που είμαι εδώ, θα δουλέψω και θα δουλέψουμε για κερδίσουμε πολλούς τίτλους. Η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να χάνει, πρέπει να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι. Είναι αρκετά συναισθηματικές στιγμές για μένα, δεν θέλω να πω κάτι άλλο.

Θα ήθελα να πω κάτι στους οπαδούς μας που μας στηρίζουν σε κάθε παιχνίδι αλλά και σήμερα. Σας χρειαζόμαστε, ιδίως στις δύσκολες στιγμές. Η ομάδα περνάει κάποιες οικονομικές δυσκολίες και σας θέλουμε κοντά μας. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ".

Εν συνεχεία υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και έβγαλε φωτογραφίες με τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα αλλά και την οικογένεια του που είχε πάρει θέση στον αγωνιστικόπ χώρο.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΤΣΑΒΙ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ