ΤΣΑΒΙ

Λαπόρτα για την επιστροφή του Τσάβι: "Η σημερινή ημέρα θα αλλάξει την ιστορία της Μπαρτσελόνα"

Τσάβι και Λαπόρτα μετά τις υπογραφές των συμβολαίων | 8 Νοεμβρίου 2021
Τσάβι και Λαπόρτα μετά τις υπογραφές των συμβολαίων | 8 Νοεμβρίου 2021 © 2021 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την επιστροφή του Τσάβι Ερνάντεθ στο Καμπ Νου και όταν πήρε τον λόγο τόνισε πως η συμφωνία των δύο πλευρών θα σημαδέψει την ιστορία του καταλανικού συλλόγου.

Ο Τσάβι Ερνάντεθ είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα, με τους φίλους των "μπλαουγκράνα" να ξεσπούν σε απίστευτους πανηγυρισμούς κατά την παρουσίαση του Καταλανού θρύλου. Ο Τσάβι και ο Τζουάν Λαπόρτα, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, παρασύρθηκαν από τον κόσμο που βρέθηκε στο Καμπ Νου και τραγουδούσαν αγκαλιά συνθήματα της ομάδας.

Όταν ο πρόεδρος του καταλανικού συλλόγου πήρε τον λόγο αποθέωσε τον 41χρονο τεχνικό, τονίζοντας πως η σημερινή μέρα, που έδωσαν τα χέρια, θα αλλάξει την ιστορία του συλλόγου.

"Σήμερα είναι μια μέρα που θα σημαδέψει την ιστορία του συλλόγου", τόνισε αρχικά ο πρόεδρος όταν πήρε το λόγο και πρόσθεσε: "Η επιστροφή του Τσάβι ως προπονητή αλλάζει την ιστορία του κλαμπ. Ποτέ ξανά δεν έχουμε δει σε μια παρουσίαση προπονητή τον κόσμο τόσο ενθουσιασμένο και αυτό οφείλεται στον Τσάβι. Είναι στο σπίτι του, ξέρει την ομάδα, είναι σημείο αναφοράς για την ομάδα όχι μόνο ως παίκτης αλλά και ως άνθρωπος. Είναι σπουδαία μέρα για όλο τον κόσμο της Μπαρτσελόνα".

TAGS ΤΣΑΒΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ