ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ματιές ΠΑΟ σε Λόμπερτς, Ράκιτις και Χλεμπ

Ματιές ΠΑΟ σε Λόμπερτς, Ράκιτις και Χλεμπ
Λόμπερτς

Στο στόχαστρο του ΠΑΟ οι Ράκιτιτς, Χλεμπ και Λόρμπετς. Οργή Βγενόπουλου για τα περί ΟΑΚΑ (vids)

Μετά την απόφαση των μετόχων του Παναθηναϊκού για νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, που θα εξασφαλίσει σε μεγάλο ποσοστό τον σύλλογο για τη νέα σεζόν, φαίνεται πως ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.
Το ταξίδι του Κώστα Αντωνίου την Τετάρτη στο Βέλγιο ήταν η αρχή για τα σενάρια που ακολούθησαν δυο ημέρες αργότερα και θέλουν τους "πράσινους" να τσεκάρουν δυο παίκτες που αγωνίστηκαν στο φιλικό του Βελγίου με την Κροατία.

Ο λόγος για τους Ιβάν Ράκιτις και Νίκολας Λόμπερτς. Ο πρώτος είναι 22 ετών και αγωνίζεται στη θέση μεσοεπιθετικού, κυρίως πίσω από τους στράικερ. Τα δικαιώματά του ανήκουν στην Σάλκε, όπου και αγωνίζεται μέχρι σήμερα.

Παρόλα αυτά την φετινή σεζόν δεν έχει βασικό ρόλο στα πλάνα του Φέλιξ Μάγκατ, με αποτέλεσμα να αφήνει συνέχεια αιχμές σε δηλώσεις του για την παρουσία του στην ομάδα. Ο Κροάτης με ρίζες από την Ελβετία ποδοσφαιριστής, αποκτήθηκε με 2.5 εκατομμύρια Ευρώ από τον γερμανικό σύλλογο και είναι πιθανό το καλοκαίρι να βγει στο σφυρί.

Ήρεμη δύναμη ο Λόμπερτς και το "μπαμ" με Χλεμπ.

Ο άλλος ποδοσφαιριστής που παρακολούθησε ο Κώστας Αντωνίου στο ματς, ήταν ο κεντρικός αμυντικός της Ζενίτ Νίκολας Λόμπερτς, που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, παρά την ήττα της ομάδας του με 1-0.

Αυτό που ξεχωρίζει στον Λόμπερτς είναι το ύψος του (1,88), όπως και το γεγονός πως έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, με αποτέλεσμα να μπορεί να βγάλει την ομάδα του μπροστά.

Τέλος σενάρια θέλουν τους "πράσινους" να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Αλεξάντερ Χλεμπ. Ο 29χρονος Λευκορώσος παίζει δανεικός στην Στουτγκάρδη από την Μπαρτσελόνα, όμως το τελευταίο διάστημα είναι σε κόντρα με τον προπονητή του.

Η περίπτωσή του είναι ιδιαίτερα δύσκολη, αφού οι "μπλαουγκράνα" το 2008 έδωσαν 15 εκ. ευρώ για να τον πάρουν από την Άρσεναλ. Σύμμαχος του "τριφυλλιού" είναι το ιδιαίτερα μεγάλο συμβόλαιο που έχει, το οποίο και θέλουν να ξεφορτωθούν οι Ισπανοί το καλοκαίρι.

Βγενόπουλος:" Ανοησίες όσα λέγονται για ΟΑΚΑ"

Εμφανώς δυσαρεστημένος παρουσιάστηκε στους άμεσους συνεργάτες του ο Ανδρέας Βγενόπουλος, μετά τα όσα ακούστηκαν για εμπλοκή του στο θέμα του γηπέδου και πρότασής του να πάει ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ.

Ο ισχυρός άνδρας του "τριφυλλιού" μίλησε με σκληρά λόγια, τονίζοντας πως είναι κοροϊδία τα όσα λέγονται, αφού ο ίδιος από την πρώτη μέρα στηρίζει την απόφαση για τον Βοτανικό, παρότι πίστευε πως το έργο θα θυμίζει γιοφύρι της Άρτας.

Τέλος κλείνοντας είπε πως την Τρίτη θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις όσον αφορά το γήπεδο, που θα διασφαλίζουν τις τελικές ημερομηνίες για την πραγματοποίηση του έργου.

Λόμπερτς, Χλεμπ και Ράκιτιτς εν δράσει




































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ