ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ταξίδι αστραπή Αντωνίου και σενάρια ΟΑΚΑ

Ταξίδι αστραπή Αντωνίου και σενάρια ΟΑΚΑ
Αντωνίου

Ταξίδι αστραπή με πιθανό προορισμό το Βέλγιο από Αντωνίου. Σενάρια περί ΟΑΚΑ και plan B για γηπεδικό

Συναγερμός σήμανε στις τάξεις του τμήματος σκάουτινγκ στον Παναθηναϊκό τη χθεσινή πλούσια μέρα σε φιλικά παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη. Τα "πράσινα μάτια" απλώθηκαν παντού παρακολουθώντας υποψήφιους στόχους.
Μαζί με τους ανθρώπους του σκάουτινγκ και ο διευθυντής ποδοσφαίρου του "τριφυλλιού", Κώστας Αντωνίου, έκανε ταξίδι αστραπή με πιθανό προορισμό το Βέλγιο και την πρωτεύουσα, Βρυξέλλες.

Αν και μόλις έγινε γνωστό ότι αναχώρησε από την Ελλάδα ο Αντωνίου, οι πρώτες πληροφορίες μιλούσαν για ταξίδι στην Αυστρία για την φιλική αναμέτρηση των γηπεδούχων με τη Δανία (με στόχο τον Κρόλντρουπ), στη συνέχεια αυτό δεν επιβεβαιώθηκε.

Λίγο αργότερα, η πληροφορία που έφτασε ήταν πως ο παλαίμαχος άσος της ομάδας βρέθηκε στις Βρυξέλλες για το φιλικό παιχνίδι, Βέλγιο-Κροατία. Οι στόχοι εκεί γνωστοί, αφού αγωνίζονταν οι Νίκολας Λομπάρετς (στόπερ) των φιλοξενούμενων και Μούσα Ντεμπελέ (επιθετικός) των γηπεδούχων.

Plan Β με ΟΑΚΑ φόντο

Η καθυστέρηση που ενδεχομένως προκύψει μετά τα όσα εξήγγειλε η Υπουργός ΠΕΚΑ, Τίνα Μπιρμπίλη για το θέμα του γηπεδικού προβληματίζει έντονα τους ανθρώπους του "τριφυλλιού", που θα ασχοληθού εκτενώς με το θέμα στην έκτακτη συνεδρίαση της ΓΗΠΕΛ. Την ερχόμενη Τρίτη (09/03), θα τεθούν επί τάπητος όλες οι τελευταίες εξελίξεις για το θέμα του Βοτανικού και οι τρόποι αντίδρασης στις εξαγγελίες της υπουργού.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα "ΕΞΕΔΡΑ" δεν αποκλείεται να τεθεί επί τάπητος και το plan Β της "πράσινης" ΠΑΕ και της ΓΗΠΕΛ, βάσει του οποίου προβλέπεται η κατασκευή νέου γηπέδου όχι στον Βοτανικό, αλλά στη βορειοδυτική πλευρά της έκτασης των ολυμπιακών εγκαταστάσεων στο Μαρούσι.

Στο παρελθόν, τη συγκεκριμένη έκταση, που παραμένει ελεύθερη και βρίσκεται πάνω από το ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ και τη ρωμαϊκή γωνιά και κάτω από τον σταθμό "Ειρήνη" του Ηλεκτρικού, υπήρχε η σκέψη να κατασκευαστεί κλειστό γυμναστήριο, κάτι που δεν προχώρησε.

Ετσι, το γεγονός ότι πρόκειται για χώρο εντός των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, στον οποίο δεν υπάρχει πράσινο, δίνει τη δυνατότητα στους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού να κατασκευάσουν το γήπεδο με τις προδιαγραφές που επιθυμούν.














TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ