ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο εξωτερικό ο Αντωνίου

Στο εξωτερικό ο Αντωνίου
αντωνιου

Στο εξωτερικό βρίσκεται ο Κώστας Αντωνίου. Επιστρέφουν οι διεθνείς. Ορεξάτος και πιο πλούσιος ο Σισέ

Με αφορμή τη διεξαγωγή φιλικών σε όλη την Ευρώπη ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, Κώστας Αντωνίου, ταξίδεψε για το εξωτερικό για να παρακολουθήσει ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί στο παρελθόν και είναι στο στόχαστρο των "πράσινων".
Την ώρα που το "τριφύλλι" είναι μέσα στους τρείς στόχους (πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League) αλλά και την στιγμή που το θέμα του γηπεδικού στο Βοτανικό είναι και πάλι στο προσκήνιο, στον Παναθηναϊκό δεν άφησαν χαμένη την ευκαιρία να δουν στόχους που έχουν στην άκρη του μυαλού τους.

Ολα αυτά γιατί ενδεχομένως τεχνική ηγεσία και διοίκηση σκέφτονται πως σε περίπτωση που κατακτήσουν τον τίτλο και ο Νίκος Νιόπλιας παραμείνει θα επιδιώξουν από νωρίς να ενισχυθούν προκειμένου να ισχυροποιηθούν από νωρίς.

Ορεξάτος και πιο πλούσιος ο Σισέ

Δεκαπέντε λεπτά (77' μπήκε συν τις καθυστερήσεις) περίπου αγωνίστηκε με τα χρώματα της Γαλλίας, ο άσος των "πράσινων" Τζιμπρίλ Σισέ. Ο σταρ του "τριφυλλιού" αντικατέστησε τον Ανελκά και είχε θετική εικόνα. Μάλιστα αν ο Μαλουντά ευστοχούσε στην κεφαλιά μετά την σέντρα του παίκτη του Παναθηναϊκού, με την μπάλα να βρίσκει το δοκάρι, θα χρεώνονταν και ασίστ.

Ο άσος των "πράσινων" έδειξε να έχει όρεξη και είχε στο ενεργητικό του ένα καλό σουτ δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο ματς. Αξίζει να σημειώσουμε και πως σύμφωνα με τους όρους στο συμβόλαιό του ο επιθετικός του Παναθηναϊκού έγινε κατα 100.000 ευρώ πιο πλούσιος, με την συμμετοχή του με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα (όρος που είχε μπει στο συμβόλαιό του).

Σε ότι αφορά τους άλλους διεθνείς και με δεδομένη την απουσία (εκτός αποστολής) του Νίνη με την Ελπίδων στο ματς με την Αγγλία και την επιτυχία των διεθνών μας, ο "μικρός" προφυλάχθηκε αφού οι εξετάσεις δεν έδειξαν να έχει κάτι σοβαρό.

Αντίθετα, με την ανδρών αγωνίστηκαν σε όλο το ματς οι Βύντρα, Σπυρόπουλος και Κατσουράνης ενώ για ένα ημίχρονο έπαιξαν και οι Καραγκούνης, Τζόρβας, Σαλπιγγίδης. Αξίζει να αναφέρουμε πως μια μέρα νωρίτερα είχε αγωνιστέι ένα 90λεπτο και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα με την Ιρλανδία, έχοντας εξαιρετική απόδοση.

Ανεβάζει στροφές ο Σεϊταρίδης

Επιστροφή στην Παιανία για τους "πράσινους" μετά το διήμερο ρεπό μετά το ματς της Νέας Σμύρνης, με τον Νίκο Νιόπλια να μην έχει στην διάθεσή του, τους διεθνείς που είναι με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα. Αντίθετα, τα ευχάριστα ήρθαν από την εικόνα του Γιούρκα Σεϊταρίδη που ανεβάζει στροφές.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού εκτέλεσαν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ακολούθως έπαιξαν δίτερμα, αρχικά με περιορισμούς και στη συνέχεια ελεύθερα. Ο Σεϊταρίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και στη συνέχεια συμμετείχε στο δίτερμα, ενώ ο Μαχλελής έκανε αποθεραπεία.

Στη προπόνηση, λόγω της απουσίας των διεθνών ποδοσφαιριστών συμμετείχαν και οι ποδοσφαιριστές της Golden Team: Φέτσης και Σταμπολζίεφ.




















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ