ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκτός ο Νίνης και επιστροφή διεθνών

Εκτός ο Νίνης και επιστροφή διεθνών
Νίνης-2

Εκτός 5 μέρες ο Νίνης και προβλήματα κόπωσης για διεθνείς. Μήνυμα Νιόπλια ενόψει Λεβαδειακού

Κατσούρ, Βύντρα και Σπυρό αποθεραπεία, απών ο Σιμάο

Επιστροφή στις προπονήσεις της Παιανίας για τους "πράσινους" και την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει του αγώνα της Κυριακής (16:45) με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ. Ο τεχνικός του "τριφυλλιού" υποδέχθηκε τους διεθνείς πλην του Σιμάο που αναμένεται να δώσει το παρών την Παρασκευή (λόγω της καθυστερημένης άφιξής του από το εξωτερικό).

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με ζέσταμα και ταχύτητες, και στη συνέχεια χωρίστηκαν σε 3 γκρούπς, τα οποία έπαιζαν δίτερμα και εκτελούσαν ασκήσεις κατοχής της μπάλας "5-2" εναλλάξ.

Οι Κατσουράνης, Βύντρα και Σπυρόπουλος οι οποίοι αγωνίστηκαν εχθές 90 λεπτά στο φιλικό αγώνα της εθνικής με την Σενεγάλη, έκαναν αποθεραπεία. Ο Λέτο δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης και η συμμετοχή του στο ματς με τον σύλλογο της Βοιωτίας θα κριθεί την Παρασκευή.

Μήνυμα Νιόπλια ενόψει Λεβαδειακού

Την προσοχή στους παίκτες του για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό ζήτησε ο Νίκος Νιόπλιας. Μετά τα διπλά σε Ρώμη και Νέα Σμύρνη, οι "πράσινοι" επιστρέφουν στην έδρα τους με ένα θεωρητικά εύκολο (αν κρίνεις από την "καυτή" συνέχεια στην Σούπερ Λίγκα) παιχνίδι. Κάτι βέβαια που ο τεχνικός της ομάδας δεν συμμερίζεται και για τον λόγο αυτό ζήτησε προσοχή.

" Δεν πρέπει να παρασυρθούμε από την νίκη στην Νέα Σμύρνη. Εχουμε ένα δύσκολο ματς με μια ομάδα που αναζητά βαθμούς για την παραμονή της. Χρειάζεται προσοχή και συγκέντρωση αφού το στυλ παιχνιδιού μας θα είναι διαφορετικό με τα προηγούμενα. Υπάρχει η κούραση αλλά και η επιθυμία να παραμείνουμε πρώτοι" είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής των "πράσινων".

Η ανακοίνωση για τον Νίνη...

Το πρόβλημα που διαπιστώθηκε με την συμμετοχή του Σωτήρη Νίνη στην Εθνική Ελπίδων (κάτι που αντιμετώπιζε μετά το ματς της Νέας Σμύρνης), τελικά θα του στοιχήσει την συμμετοχή του από το ματς με τον Λεβαδειακό. Συγκεκριμένα η κούραση που έφερε μυϊκό πρόβλημα (σύσπαση) στο δεξί δικέφαλο, κάτι που μόνο με ξεκούραση ξεπερνιέται.

" Μετά την κλινική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε ο Σωτήρης Νίνης, διαπιστώθηκε μυική σύσπαση δεξιού δικεφάλου και μυαλγία τύπου καθυστερημένου πόνου. Ο εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης είναι 4 εώς 5 ημέρες."

Παρών και ο "κατάσκοπος" Αντωνίου

Στις εγκαταστάσεις της Παιανίας εκτός από τους διεθνείς επέστρεψε και ο Κώστας Αντωνίου. Σύμφωνα με όσα τις πληροφορίες ο διευθυντής ποδοσφαίρου επέστρεψε από το Βέλγιο και τις Βρυξέλλες όπου παρακολούθησε την φιλική αναμέτρηση, Βέλγιο-Κροατία, προκειμένου να "τσεκάρει" από κοντά ορισμένα ονόματα που υπάρχουν στην μεταγραφική λίστα των "πράσινων" για την ενίσχυσή τους.





















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ