ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Λάρισα-Λεβαδειακός 3-3

Λάρισα-Λεβαδειακός 3-3
New Image

Αν και ουραγός στη βαθμολογία, ο Λεβαδειακός κατάφερε να χαλάσει το "πάρτι" της Λάρισας για την πρόκριση επί της Μπλάκμπερν, παίρνοντας ισοπαλία (3-3) στο "Αλκαζάρ".

Οι "πράσινοι" της Βοιωτίας έφεραν σε δύσκολη θέση τη Λάρισα, καθώς προηγήθηκαν δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο, ενώ "πάγωσαν" ενά ολόκληρο γήπεδο στις καθυστερήσεις του ματς, με τον Ντιμπαλά να κάνει το 3-3 και να χαρίζει στους νεοφώτιστους τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα, μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες.
Στο αντίποδα, η Λάρισα δεν μπόρεσε να γιορτάσει όπως θα ήθελε τη σπουδαία ευρωπαϊκή της επιτυχία μεσοβδόμαδα, καθώς υποχρεώθηκε σε δεύτερη εντός έδρας ισοπαλία στο πρωτάθλημα σε ισάριθμους αγώνες, ενώ μετά από τέσσερις αγώνες μετράει μόλις μία επιτυχία, αυτή της πρεμιέρας με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.

Όσο για το ματς αυτό ήταν χορταστικό, καθώς είχε έξι τέρματα, μερικά εκ των οποίων υπέροχα σε εκτέλεση, ενώ με την ισοφάριση των Βοιωτών στις καθυστερήσεις, απέκτησε και το χαρακτηριστικό του ματς-θρίλερ, καθώς το 3-3 ήρθε σε μία στιγμή που οι γηπεδούχοι πίστευαν ότι είχαν στο τσεπάκι τους την νίκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Οι συνθέσεις:

Λάρισα (Γιώργος Δώνης): Κοτσόλης, Φέρστερ, Κώτσιος, Γκαλίτσιος, Κατσιαρός, Σαρμιέντο, Φωτάκης (81' Μπαχράμης), Κλέιτον, Αλεξάνδρου (76' Ιγκλέσιας), Πάρα Φακούντο (68' Καλαντζής), Μπακαγιόκο.

Λεβαδειακός (Γκεόργκι Βασίλιεφ): Φιρινίδης, Εμεράν, Ντιά (62' Ανδράλας), Άντερσον, Παρασκευαίδης, Ποπόφ, Σίσιτς, Σίντζελορτζ, Μπασαλά (70' Λάτσκο), Λεονάρντο, Ντιμπαλά.

Διαιτητής: Κουκουλάκης


Με μια ματιά
Το γήπεδο "Αλκαζάρ" είχε βάλει από νωρίς τα γιορτινά του, με τους οπαδούς των "βυσσινί" να στήνουν πάρτι για την θριαμβευτική πρόκριση της ομάδας τους μεσοβδόμαδα στους ομίλους του Κυπέλλου UEFA εις βάρος της ισχυρής Μπλάκμπέρν, οι παίκτες του Λεβαδειακού όμως δεν ήταν καθόλου διατεθειμένοι να παίξει τον άχαρο ρόλο του κομπάρσου.

Έδειξαν μάλιστα τις προθέσεις τους με το καλημέρα της αναμέτρησης καθώς μόλις στο 2ο λεπτό πήραν κεφάλι στο σκορ! Ο Εμεράν έβγαλε πανέξυπνη κάθετη μπαλιά, ο Ντιμπαλά βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και με ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Κοτσόλη.

Παρά την ψυχρολουσία, οι γηπεδούχοι δεν άργησαν να συνέλθουν, με το πρώτο σουτ για την Λάρισα να καταγράφεται στο 6ο λεπτό, με δράστη τον Σαρμιέντο, χωρίς πάντως να ανησυχεί τον Φιρινίδη. Στο 8' η Λάρισα άγγιξε την ισοφάριση, με τον γκολκίπερ του Λεβαδειακού (τον εμπιστεύτηκε ο Βασίλιεφ παρά το γεγονός ότι ήταν κάτω από την εστία της ομάδας του στο -4 της περασμένης αγωνιστικής από την ΑΕΚ), να αποδεικνύεται φύλακας-άγγελος για την εστία του.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο προωθημένος Κώτσιος έπιασε την κεφαλιά, ο Φιρινίδης εκτινάχθηκε εντυπωσιακά για να διώξει με μπουνιές, ενώ στη συνέχεια έδιωξε τη μπάλα σε κοντινό σουτ του Γκαλίτσιου. Η φάση πάντως αυτή ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς Λάρισας, καθώς θεώρησαν ότι η μπάλα είχε περάσει ολόκληρη τη γραμμή πριν την απομακρύνει ο Φιρινίδης, με την φάση να είναι πάντως αρκετά δύσκολη, και θα χρειαστούν πολλά ριπλέι για να βγει κάποιο συμπέρασμα.

Το νερό είχε μπει πάντως στο... αυλάκι για την ομάδα του Γιώργου Δώνη, καθώς είχαν πάρει τον έλεγχο του αγώνα, με την πίεσή τους να καρποφορεί με τη συμπλήρωση του πρώτου 15λεπτου. Ο Φωτάκης έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά (από εκεί έγιναν οι περισσότερες προσπάθειες των παικτών της Λάρισας), με τον Ντιά να στέλνει άθελά του τη μπάλα να χτυπήσει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Φιρινίδη και στη συνέχεια στα δίχτυα, για να γίνει το 1-1.

Την ώρα πάντως που οι περισσότεροι θα στοιχημάτιζαν ότι η Λάρισα θα ασκούσε ακόμα μεγαλύτερη πίεση για την ανατροπή, ήταν ο Λεβαδειακούς που "χτύπησε" για δεύτερη φορά, παγώντας το Αλκαζάρ. Ο Μπασαλά Τουρέ έπιασε ένα σουτ-οβίδα από απόσταση 30 μέτρων στέλνοντας τη μπάλα να αναπαυτεί στο βάθος της εστίας του Κοτσόλη, με την ταχύτητα του σουτ να μην αφήνει το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στον γκολκίπερ της Λάρισας.

Η χαρά ωστόσο των φιλοξενουμένων κράτησε για πολύ λίγο, με την Λάρισα να ισοφαρίζει για δεύτερη φορά, στο 27ο λεπτό. Μετά από παράλληλα μπαλιά στο ύψος της μεγάλης περιοχής, τόσο οι παίκτες της Λάρισας όσο και του Λεβαδειακού ολιγώρησαν, με τον Πάρα να γίνεται τελικά αποδέκτης της μπάλας και με πολύ δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή να κεραυνοβολεί τον Φιρινίδη.

Στο 36' ο Φιρινίδης βγήκε έγκαιρα και μπλόκαρε τη μπάλα μπροστά στα πόδια του Πάρα, ενώ δύο λεπτά αργότερα νέα καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, με τον Πάρα να πατάει έξυπνα τη μπάλα μέσα στην περιοχή για τον Φωτάκη, και το σουτ του τελευταίου να περνάει έξω από το αριστερό δοκάρι του γκολκίπερ του Λεβαδειακού.

Η τελευταία πάντως καλή φάση του ημιχρόνου είχε την υπογραφή του Λεβαδειακού. Ο Ντιά βγήκε τετ α τετ με τον Κοτσόλη, όμως ο επιθετικός των "πρασίνων" αντί να κάνει το πλασέ έκανε θεαματική βουτιά για να εκμαιεύσει το πέναλτι (ο τηλεοπτικός φακός δείχνει ότι δεν υπήρχε επαφή με τον Κοτσόλη), με τον διαιτητή Κουκουλάκη να του δείχνει σωστά την κίτρινη κάρτα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά με στόχο να φτάσουν στο πολυπόθητο τρίτο τέρμα, με τον Φιρινίνη να νιώθει μεγάλη πίεση. Στο 47' το διαγώνιο σουτ του Μπακαγιόκο από θέση αριστερά στη μεγάλη περιοχή πέρασε άουτ, δύο λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Σαρμιέντο πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στην τρίτη καλή στιγμή της Λάρισας στο δεύτερο μέρος ήρθε το γκολ.

Ο Φιρινίδης έκανε άστοχη έξοδο μετά από εκτέλεση κόρνερ, με τον Γκαλίτσιο να το εκμεταλλεύεται και με κοντική κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Λεβαδειακού. Ο Λεβαδειακός προσπάθησε να απαντήσει άμεσα, με τον Σίσιτς να μπαίνει στη μεγάλη περιοχή της Λάρισας στο 60ο λεπτό, με τον Κοτσόλη όμως να τον "κλείνει" και η μπάλα να φεύγει κόρνερ.

Στο 62ο λεπτό οι "πράσινοι" έγιναν ξανά επικίνδυνοι, με τον Ντιμπαλά να "τρυπώνει" μέσα στη μεγάλη περιοχή, να προλαβαίνει τον εξερχόμενο Κοτσόλη, όμως το πλασέ του να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Λάρισας. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε (κάτι αναμεμένο για τη Λάρισα, με δεδομένη την κόπωση των παικτών της από το ματς που έδωσαν το βράδυ της Πέμπτης στην Αγγλία), με την επόμενη καλή φάση του ματς να καταγράφεται στο 75', και το σουτ του Μπακαγιόκο να κόβεται από τον Παρασκευαΐδη.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, το παιχνίδι δεν είχε καθόλου ρυθμό, με τους παίκτες της Λάρισας να έχουν μοναδικό μέλημα να κρατήσουν το πολύτιμο για αυτούς 3-2 και τους φιλοξενούμενους να φτάσουν στην ισοφάριση, χωρίς όμως να καταφέρνουν να "πατήσουν" την αντίπαλη περιοχή.

Ενώ όμως οι περισσότεροι περίμεναν το ματς να λήξει χωρίς άλλες φάσεις, ο Λεβαδειακός φύλαγε ένα ακόμη "χτύπημα" για τέλος. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σίντζιλορτζ μπήκε στη μεγάλη περιοχή, την κατάλληλη στιγμή γύρισε στο ύψος του πέναλτι, με τον Ντιμπαλά να βρίσκεται στο κατάλληλο σημείο για να τη στείλει στην ανυπεράσπιστη εστία, με τον Κοτσόλη εξουδετερωμένο.

Αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός για την ομάδα του Λεβαδειακού στο πρωτάθλημα, με τη Λάρισα να αποτυγχάνει για δεύτερο σερί εντός ματς να πάρει το... ροζ φύλλο αγώνα.

Συνέντευξη Τύπου
Γιώργος Δώνης: "Μετά από μία μεγάλη χαρά, πήραμε μία μεγάλη στεναχώρια. Νοιώθω και είμαι υπεύθυνος γι' αυτό που έγινε σήμερα. Είμαστε σε δύσκολη θέση γιατί δεν έχουμε καταφέρει να πετύχουμε νίκη στο Αλκαζάρ".

Γκιόργκι Βασίλιεφ: "Είχαν πείσμα και μεγάλη επιθυμία να πάρουν κάτι από το παιχνίδι. Στόχος είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία. Η ομάδα έχει πολλές αδυναμίες στην άμυνα και ακόμη δεν έχει... δέσει".

Όλα τα λεφτά...
Την πολύ ωραία ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι της ΑΕΛ θέλοντας να γιορτάσουν την σπουδαία ευρωπαϊκή επιτυχία της ομάδας του Γιώργου Δώνη, η οποία πήρε το εισιτήριο για τους ομίλους του Κυπέλλου UEFA αποκλείοντας μία καλύτερη -στα χαρτιά- ομάδα, τη Μπλάκμπερν.

Φυσικά, το πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης, όπου προσέφερε τέσσερα γκολ και αρκετές καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Φοβερό και το τηλεοπτικό στιγμιότυπό με τον πρόεδρο της ομάδας του Λεβαδειακού, Γιάννη Κομπότη, να κάνει τον σταυρό του, μετά το εκπληκτικό γκολ του Μπασαλά Τουρέ, που έκανε το 1-2 με ένα σουτ-φωτοβολίδα από τα 30 μέτρα.

Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Tις αρκετές στιγμές αδράνειας της άμυνας της Λάρισας. Χωρίς να θέλουμε να υποτιμήσουμε την ομάδα του Λεβαδειακού, όταν δέχεσαι τρία τέρματα εντός έδρας από την τελευταία ομάδα του βαθμολογικού πίνακα (η οποία προέρχονταν από τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς με μόλις ένα γκολ στο ενεργητικό της), με το τρίτο μάλιστα τέρμα να έρχεται στις καθυστερήσεις, τότε αυτό θα πρέπει να σε προβληματίσει.

Υπάρχει αναμφίβολα το ελαφρυντικό της κούρασης από το ταξίδι και τον αγώνα μεσοβδόμαδα στην Αγγλία, όμως δεν θα πρέπει να λησμονήσουμε ότι ήταν η ίδια η ομάδα που κατάφερε σε 180 λεπτά κόντρα στην Μπλάκμπερν να δεχτεί μόλις δύο τέρματα.

To Live του αγώνα...
Στοιχεία Αγώνα
Ώρα έναρξης: 19:00
Γήπεδο: "Αλκαζάρ" (13.108)

Διαιτητής: Κουκουλάκης Μ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λάρισα: Κοτσόλης, Γκαλίτσιος, Φέρστερ, Κώτσιος, Κατσιαρός, Πάρα, Φωτάκης, Σαρμιέντο, Αλεξάνδρου, Κλέιτον, Μπακαγιόκο

Λεβαδειακός (Γκεόργκι Βασίλιεφ): Φιρινίδης, Ποπόφ, Ντιά, Παρασκευαΐδης, Άντερσον, Εμεράν, Σίσιτς, Λεονάρντο, Μπασαλά, Ντιμπαλά, Σιντζιλόρτζ








1' Έναρξη αγώνα
Ξεκίνησε ο αγώνας.
2' Γκολ Λεβαδειακός
Ο Λεβαδειακός ανοίγει το σκορ. Ο Εμεράν βγάζει την κάθετη μπαλιά για τον Ντιμπαλά, ο οποίος με ωραίο πλασέ στέλνει τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Κοτσόλη. Ιδανικό ξεκίνημα για Λεβαδειακό και ψυχρολουσία για τη Λάρισα, που προέρχεται από το θρίαμβο επί της Μπλάκμπερν στο Κύπελλο UEFA.
6' Σουτ Λάρισα
Σουτ έξω από την περιοχή του Σαρμιέντο, φεύγει άουτ χωρίς να ανησυχεί τον Φιρινίδη
7' Ευκαιρία Λάρισα
Μεγάλη ευκαιρία για τη Λάρισα να κάνει το 1-1. Ο Φιρινίδης αποκρούει εντυπωσιακά κεφαλιά του Κώτσιου, το σουτ του Γκαλίτσιου στη συνέχεια αποκρούστηκε και πάλι από τον Φιρινίδη πάνω στη γραμμή (οι γηπεδούχοι υποστήριξαν ότι η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή του τέρματος), με τους αμυντικούς του Λεβαδειακού να διώχνουν σε κόρνερ.
10' Σχόλιο
Oι οπαδοί της Λάρισας τα έχουν με τον επόπτη για το γεγονός ότι θεώρησε πως η μπάλα δεν είχε περάσει τη γραμμή μετά το σουτ του Γκαλίτσιου.
14' Σχόλιο Λάρισα
Oι γηπεδούχοι έχουν αναλάβει πρωτοβουλία κινήσεων μετά το γκολ που δέχτηκαν και πιέζουν για να φτάσουν στην ισοφάριση.
15' Γκολ Λάρισα
1-1 για τη Λάρισα! Σέντρα από τα δεξιά του Φωτάκη, ο Ντιά έστειλε με κεφαλιά άθελά του τη μπάλα να χτυπήσει στο δεξί δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα της εστίας του Φιρινίδη.
18' Σχόλιο
Νεύρα ανάμεσα στον Άντερσον του Λεβαδειακού και τον Μπακαγιόκο της Λάρισας, με τον διαιτητή να δείχνει και στους δύο την κίτρινη κάρτα.
21' Γκολ Λεβαδειακός
1-2 για το Λεβαδειακό με σκόρερ τον Μπασαλά Τουρέ, ο οποίος με ένα σουτ-κεραυνό από τα 30 μέτρα έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Κοτσόλη, ο οποίος παρά την "πτήση" που πραγματοποίησε δεν μπόρεσε να αποτρέψει τη δεύτερη παραβίαση της εστίας του.
23' Σχόλιο
Κόντρα στη ροή του αγώνα, με τη Λάρισα να πιέζει για το 2-1, ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ με ένα γκολ που είχε την σφραγίδα του Μπασαλά Τουρέ.
27' Γκολ Λάρισα
2-2 για τη Λάρισα! Ο Πάρα με πολύ δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Φιρινίδη, και ενώ προηγουμένως δύο συμπαίκτες του είχαν αποτύχει να κάνουν το σουτ πιάνοντας... αέρα.
29' Κίτρινη κάρτα Λάρισα
O Κώτσιος δέχεται την κίτρινη κάρτα του διαιτητή Κουκουλάκη.
33' Σουτ Λάρισα
Eκτέλεση φάουλ από τον Φωτάκη, η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Φιρινίδη.
36' Ευκαιρία Λάρισα
Κάθετη πάσα για τον Πάρα στην πλάτη της άμυνας, ο Φιρινίδης "διάβασε" σωστά τη φάση, βγήγε έγκαιρα και μπλόκαρε τη μπάλα.
38' Ευκαιρία Λάρισα
Nέα καλή φάση για τη Λάρισα. Ο Πάρα πάτησε τη μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής για τον Φωτάκη, με το σουτ του τελευταίου να περνάει έξω από το αριστερό δοκάρι του γκολκίπερ του Λεβαδειακού.
39' Ευκαιρία Λεβαδειακός
Κεφαλιά του Μπασαλά μέσα από την περιοχή της Λάρισας, η μπάλα έφυγε άουτ.
41' Κίτρινη κάρτα Λεβαδειακός
Kίτρινη κάρτα για τον Ντιά. Βγήκε τετ α τετ με τον Κοτσόλη, προσπάθησε να τον αποφύγει, όμως βούτηξε στο έδαφος για να πάρει το πέναλτι (δεν υπήρχει επαφή) και ο διαιτητής τον τιμώρησε για "θέατρο".
45' Λήξη ημιχρόνου
Tέλος πρώτου ημιχρόνου, με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες 2-2.
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.
47' Σουτ Λάρισα
Αριστερό διαγώνιο σουτ του Μπακαγιόκο μέσα από την περιοχή του Φιρινίδη, πέρασε έξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Λεβαδειακού.
49' Κεφαλιά Λάρισα
Kεφαλιά του Σαρμιέντο, έφυγε πάνω από το δοκάρι του Φιρινίδη.
51' Σουτ Λάρισα
Νέα ευκαιρία για Λάρισα. Δυνατό σουτ του Μπακαγιόκο με το αριστερό, η μπάλα πέρασε σύριζα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Φιρινίδη.
55' Γκολ Λάρισα
3-2 για τη Λάρισα! Εκτέλεση κόρνερ, άστοχη έξοδο Φιρινίδη και ο Γκαλίτσιος με κοντινή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής δεν δυσκολεύτηκε να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του, για πρώτη φορά στο ματς.
60' Ευκαιρία Λεβαδειακός
Ευκαιρία για τον Λεβαδειακό να κάνει το 3-3. Ο Σίσιτς μπήκε στην περιοχή, όμως κλείστηκε κοντά στη γραμμή του άουτ από τον Κοτσόλη, και η μπάλα κατέληξε κόρνερ.
62' Ευκαιρία Λεβαδειακός
O Ντιμπαλά πλασάρει τον Κοτσόλη μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
62' Αλλαγή παίκτη Λεβαδειακός
Πρώτη αλλαγή για Λεβαδειακό, με τον Ανδράλα να παίρνει τη θέση του Ντιά.
67' Ευκαιρία Λεβαδειακός
O Σίσιτς μπήκε μέσα στην περιοχή από θέση πλάγια αριστέρα, όμως το πλασέ που επιχείρησε έφυγε απελπιστικά άουτ.
68' Αλλαγή παίκτη Λάρισα
Πρώτη αλλαγή για τη Λάρισα, με τον Καλαντζή να παίρνει τη θέση του Πάρα.
70' Αλλαγή παίκτη Λεβαδειακός
Δεύτερη αλλαγή για το Λεβαδειακό, με τον Λάτσκο να παίρνει τη θέση του Μπασαλά.
75' Σουτ Λάρισα
Ευκαιρία για τη Λάρισα, με το σουτ του Μπακαγιόκο μέσα από την περιοχή να κόβεται από τον Παρασκευαΐδη.
76' Αλλαγή παίκτη Λάρισα
Ο Ιγκλέσιας παίρνει τη θέση του Αλεξάνδρου για λογαριασμό της ομάδας του Γιώργου Δώνη.
80' Σχόλιο
Έχει πέσει ο ρυθμός του αγώνα, με τη Λάρισα να δείχνει ότι ελέγχει το ματς και είναι ικανή να διαφυλάξει το πολύτιμο για αυτήν 3-2.
81' Αλλαγή παίκτη Λάρισα
Τρίτη και τελευταία αλλαγή για τη Λάρισα, με τον Γιώργο Δώνη να περνάει στο ματς τον Μπαχράμη αντί του Φωτάκη.
85' Σχόλιο
Δεν υπάρχουν φάσεις, οι οπαδοί της Λάρισας προσπαθούν με συνθήματα να εμψυχώσουν την ομάδα τους για να κρατήσει το υπέρ της σκορ.
90' Σχόλιο
Συμπληρώθηκαν τα 90 λεπτά της κανονικής διάρκειας του αγώνα, θα έχουμε 5 λεπτά καθυστερήσεων.
90' Γκολ Λεβαδειακός
3-3 στις καθυστερήσεις για τον Λεβαδειακό! Ο Σίντζιλορτζ δέχτηκε κάθετη μπάλα μεσα στην περιοχή, την κατάλληλη στιγμή γύρισε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι, με τον Ντιμπαλά να κάνει το 3-3 σε κενή εστία, με τον Κοτσόλη εξουδετερωμένο


























































TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ