STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Εργοτέλης-Άρης 0-1

Εργοτέλης-Άρης 0-1
Αρης πανηγυρικο

Μετά την μεγάλη πρόκριση επί της Σαραγόσα, ο Άρης πήρε και την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, με τέρμα του Ρονάλντο

Οι συνθέσεις των ομάδων
Άρης (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Χαλκιάς, Νέτο (46' Βανγκέλι), Αουρέλιο, Παπαδόπουλος, Ρονάλντο, Νεμπεγλέρας, Γκαρσία, Σανσόν (68' Κουλουχέρης), Χαβίτο, Ίβιτς, Κόκε (90' Πρίττας)

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Πόσα, Κορδονούρης, Μλάντιν (67' Νατσέφσκι), Χίμπλινκερ (46' Κεφαλούκος), Τζούνιορ, Θεοδωρίδης, Χάτζι, Μπούντιμιρ, Φραγκουλάκης, Γραμμόζης, Ανυφαντάκης
Με μια ματιά
Ο Άρης ήταν καλύτερος από την έναρξη κιόλας του αγώνα και προσπάθησε να πιέσει ψηλά τον Εργοτέλη, κάτι που πέτυχε τουλάχιστον στο πρώτο μισάωρο του αγώνα, χωρίς όμως να καταφέρει να φτάσει με αξιώσεις απέναντι στον Πόζα.

Οι "κίτρινοι" βέβαια, έκαναν κάποια μακρινά σουτ, κυρίως με τον Αουρέλιο, όπως αυτό του 6ου λεπτού που έφυγε ελάχιστα άουτ από την εστία του Εργοτέλη, όμως πολύ δύσκολα πατούσαν περιοχή και ακόμα πιο δύσκολα ολοκλήρωναν τις επιθετικές τους ενέργειες. Σταδιακά, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους, χάνοντας μάλιστα μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν στο 11ο λεπτό, όταν ο Φραγκουλάκης από αριστερά σέντραρε, όμως ο Μπούντιμιρ δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα του Χαλκιά.

Λίγα λεπτά αργότερα, το συγκεκριμένο σκηνικό σχεδόν επαναλήφθηκε αυτήν την φορά με παραλήπτη της μπάλας τον αφύλακτο εντός περιοχής Κορδονούρη, ο οποίος όμως δεν κατάφερε από πλεονεκτική θέση να στείλει την μπάλα στα δίχτυα καθώς η κεφαλιά του, έφυγε ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Χαλκιά.

Στο 40ό λεπτό, ο Εργοτέλης χάνει μία ακόμα ευκαιρία, όταν μετά από σέντρα του Χατζί, ο Παπαδόπουλος στην προσπάθειά του να διώξει με το κεφάλι στέλνει την μπάλα προς την εστία της ομάδας του, με τον Χαλκιά όμως να πραγματοποιεί εξαιρετική επέμβαση κρατώντας ανέπαφη την εστία του, ενώ στην εκπνοή του ημιχρόνου και πάλι μετά από σέντρα του Αλβανού χαφ του Εργοτέλη ο Μπούντιμιρ έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα του Χαλκιά, όμως ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ καθώς θεώρησε πως ο ποδοσφαιριστής ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στην επανάληψη, ήταν και πάλι ο Άρης, αυτός που μπήκε με όρεξη και πίεσε για το γκολ που θα τον οδηγούσε στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Στο 55ο λεπτό, ο Αουρέλιο σέντραρε για το κεφάλι του Ίβιτς, ο οποίος έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα έφυγε και πάλι ελάχιστα έξω από την εστία του Πόσα.

Έξι λεπτά αργότερα όμως και μετά από κόρνερ εκτελεσμένο από τον Αουρέλιο, ο Ρονάλντο πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να ανοίξει τον δρόμο προς την πρώτη φετινή νίκη του Άρη στο πρωτάθλημα. Έτσι και έγινε καθώς οι κίτρινοι κατάφεραν να κρατήσουν γερά στην άμυνα μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, χωρίς μάλιστα να απειληθούν, ενώ αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο από το 64ο λεπτό, όταν και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Βλάνταν Ίβιτς.
Συνέντευξη Τύπου
Μπάγεβιτς: "Ήρθαμε να κερδίσουμε"

Ικανοποιημένος από τη νίκη επί του Εργοτέλη αλλά και την προσπάθεια των παικτών μετά από δύο δύσκολα παιχνίδια, με τον Ολυμπιακό αλλά και την Σαραγόσα, παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Άρη, Ντούσαν Μπάγεβιτς, ενώ ο Νίκος Καραγεωργίου έκανε λόγο για συνέχεια της προσπάθειας ενώ στάθηκε και στην αποβολή του.

" Ήρθαμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι με τον Εργοτέλη πάντως να θέλει και αυτός τη νίκη. Την τελευταία εβδομάδα είχαμε δύο δυνατά παιχνίδια και οι παίκτες μας ήταν κουρασμένοι και σωματικά και πνευματικά και δεν μπορούσαμε να βρούμε τον ρυθμό μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε καλά και είχαμε ευκαιρίες, ήρθε το 0-1 με τον Ρονάλντο και στο τέλος κερδίσαμε. Δεν θέλω να πω τυχερά αλλά οι παίκτες δώσανε ότι μπορούσανε να δώσουν.

Συγχαρητήρια στους παίκτες σε ένα παιχνίδι όπου θέλαμε τους τρεις βαθμούς για τη συνέχεια σε ένα πρωτάθλημα που θα είναι δύσκολο



".

Όσο για το τελικό σκορ τόνισε: Το σκορ μπορούσε να ήταν και ισοπαλία ή ακόμα και να είχαμε κερδίσει με 2-0 στο τέλος. Αν αναλύσουμε το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε τελειώσει με 1-1 με την πίεση που δεχτήκαμε ή με τις ευκαιρίες που είχαμε να κερδίσουμε ακόμα με μεγαλύτερο σκορ".

Για την διακοπή του πρωταθλήματος που ακολουθεί ο «Ντούσκο» είπε πως: " Θα πρέπει να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ που όλοι ξέρετε την σημασία που έχει".

Καραγεωργίου: "Συνεχίζουμε να παλεύουμε"

Στην αντίπερα ο τεχνικός του Εργοτέλη, Νίκος Καραγεωργίου, αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι όσο και στην αποβολή του. " Έγινε προσπάθεια αλλά ήταν ένα κακό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθήσαμε και δώσαμε ότι είχαμε να δώσουμε και από μια κακή στιγμή δεχτήκαμε το γκολ. Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο ότι χάσαμε αλλά δεν έχουμε τίποτα άλλο να κάνουμε από το να συνεχίζουμε να παλεύουμε για τον στόχο μας. Δεν ήρθε το αποτέλεσμα. Θα έρθει όμως στο επόμενο παιχνίδι κι ευευλπιστώ σε καλύτερη συνέχεια".

Σε ερώτηση για την φάση της αποβολής του ο κ. Καραγεωργίου απάντησε: Δεν ξέρω γιατί με απέβαλλε. Δεν είπα τίποτα.

Ο 4ος (σ.σ. Σπάθας) έκανε νόημα στον διαιτητή να με αποβάλλει, ενώ όταν τον ρώτησα μετά τη λήξη στην φισούνα γιατί με απέβαλε δεν με απάντησε

, για να καταλήξει: " Έχουν συνηθίσει τόσα χρόνια να τα κάνουν όπως ξέρουν αυτοί".
Όλα τα λεφτά...
Ο Άρης που μετά από την μεγάλη του πρόκριση επί της Σαραγόσα κατάφερε να κάνει και την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα μετά από τρείς ισοπαλίες.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Την αποβολή του Βλάνταν Ίβιτς.
To Live του αγώνα...
Η 11άδα των γηπεδούχων Εργοτέλης
Πόσα, Κορδονούρης, Μλάντιν, Χίμπλινκερ, Τζούνιορ, Θεοδωρίδης, Χάτζι, Μπούντιμιρ, Φραγκουλάκης, Γραμμόζης, Ανυφαντάκης
Η 11άδα των φιλοξενούμενων Αρης
Χαλκιάς, Νέτο, Αουρέλιο, Παπαδόπουλος, Ρονάλντο, Νεμπεγλέρας, Γκαρσία, Σανσόν, Χαβίτο, Ίβιτς, Κόκε
1' Έναρξη αγώνα
5' Σχόλιο
Χωρίς ρυθμό μέχρι στιγμής το παιχνίδι.
6' Σουτ Αρης Αουρέλιο
Δυνατό σουτ του Βραζιλιάνου, η μπάλα καταλήγει ελάχιστα άουτ.
11' Ευκαιρία Εργοτέλης Μπούντιμιρ
Ο Φραγκουλάκης σεντράρει από αριστερά, όμως ο Μπούντιμιρ που βρίσκεται στην περιοχή του Άρη δεν προλαβαίνει να βάλει την προβολή.
17' Κεφαλιά Εργοτέλης Κορδονούρης
Ο Φραγκουλάκης σεντράρει και πάλι αριστερά, ο αφύλακτος Κορδονούρης παίρνει την κεφαλιά, όμως η μπάλα φεύγει ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Χαλκιά
20' Σχόλιο
Συνεχίζεται χωρίς την μεγάλη φάση, ως τώρα.
35' Σχόλιο
Ο Άρης τουλάχιστον για το πρώτο μισάωρο του αγώνα, ήταν καλύτερος, όμως ο Εργοτέλης πλέον έχει ισορροπήσει το παιχνίδι.
38' Κίτρινη κάρτα Αρης Ίβιτς
39' Κίτρινη κάρτα Εργοτέλης Γραμμόζης
40' Ευκαιρία Εργοτέλης
Ο Χατζί σεντράρει ο Παπαδόπουλος προσπαθεί να διώξει την μπάλα, όμως την στέλνει προς το τέρμα του Άρη με τον Χαλκιά να σώζει.
45' Ακυρωθέν γκολ Εργοτέλης Μπουντιμίρ
Ο Χατζί σέντραρε ο Μπουντιμίρ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα όμως το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
45' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
46' Αλλαγή παίκτη Εργοτέλης
Ο Κεφαλούκος περνά στην θέση του Χίμπλινγκερ
46' Αλλαγή παίκτη Αρης
Ο Βανγκέλι παίρνει την θέση του Νέτο
55' Κεφαλιά Αρης Ίβιτς
Ο Αουρέλιο σεντράρει για τον Ίβιτς, ο τελευταίος πιάνει την κεφαλιά όμως η μπάλα φεύγει ελάχιστα άουτ.
61' Γκολ Αρης Ρονάλντο
Έπειτα από κόρνερ από δεξιά, ο Ρονάλντο φτάνει πρώτος στην μπάλα και με προβολή ανοίγει το σκορ.
65' Κόκκινη κάρτα Αρης Ίβιτς
66' Σουτ Εργοτέλης Κορδονούρης
Ο αμυντικός του Εργοτέλη σουτάρει μέσα από την περιοχή του Άρη, όμως η μπάλα περνάει λίγο άουτ από τα δοκάρια του Χαλκιά.
67' Αλλαγή παίκτη Εργοτέλης
Ο Νατσέφσκι παίρνει την θέση του Μιλάντιν
68' Αλλαγή παίκτη Αρης
Ο Κουλουχέρης παίρνει την θέση του Σανσόν
70' Κίτρινη κάρτα Εργοτέλης Τζούνιορ
85' Αλλαγή παίκτη Εργοτέλης Κορδονούρης
90' Αλλαγή παίκτη Αρης
Ο Πρίττας στην θέση του Κόκε
90' Λήξη αγώνα


























TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ