ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Έτοιμος για το ντέρμπι κορυφής

Με τον Κόντι στην αποστολή και τον κόσμο του να δίνει δυναμικό "παρών" στις εξέδρες, ο Πανιώνιος στοχεύει σε ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ.

Οι "κυανέρυθροι" με τη συμπαράσταση των φίλων τους που αναμένεται να δώσουν δυναμικό "παρών" στις εξέδρες, φιλοδοξούν να αποδείξουν ότι μπορούν να κρατήσουν δύο καρπούζια σε μία μασχάλη και να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα απέναντι στις ομάδες του τέως ΠΟΚ και σε ένα παιχνίδι που αποτελεί ντέρμπι κορυφής.
Άλλωστε πέρυσι κατόρθωσαν με τη νίκη επί της "Ενωσης" που ήταν αδιάφορη την τελευταία αγωνιστική, να εξασφαλίσουν την έξοδο στην Ευρώπη και να δώσουν τέλος σε μία αρνητική παράδοση που τους ήθελε να μην έχουν νίκη απέναντι στους "κιτρινόμαυρους" για πέντε αγώνες.

Ακολούθησαν οι φιλικές νίκες επί του Ολυμπιακού στο γήπεδο "Καραϊσκάκη" και επί του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Λεωφόρου και έτσι το συγκρότημα του Έβαλντ Λίνεν, επιθυμεί να δείξει ξανά τα...δόντια του απέναντι στους "μεγάλους".

Έκπληξη με Κόντι

Πάντως έκπληξη αποτελεί η παρουσία του Κόντι στην αποστολή του αγώνα με την ΑΕΚ. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε υποστεί διάστρεμμα στον αγώνα με τη Σοσό, ωστόσο το Σάββατο κόντρα σε όλα τα προγνωστικά προπονήθηκε κανονικά.

Πλέον ο Έβαλντ Λίνεν θα αποφασίσει αν τελικά θα τον ξεκινήσει στην ενδεκάδα, κάτι που θα σημαίνει ότι θα παρατάξει το ίδιο σχήμα με τον αγώνα κόντρα στη Σοσό.

Πιο πιθανό πάντως δείχνει να υπάρξει μία αλλαγή στην ενδεκάδα, με τον Μάριο Νικολάου να αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος δίπλα στον Μάκο, τον Κουμορτζί να αγωνίζεται πιο μπροστά στην μεσαία γραμμή και τον Φερνάντεζ να πηγαίνει στα αριστερά.

Έτσι ενδεχομένως οι Νεοσμυρνιώτες να παραταχθούν με τους: Κρέσιτς, Μανιάτη, Σπυρόπουλο, Πλετς, Μαϊστόροβιτς, Μάκο, Νικολάου, Κουμορτζί, Γουνδουλάκη, Φερνάντεζ, Τζιμπούρ. Ανοιχτό είναι ωστόσο και το ενδεχόμενο να πάρει φανέλα βασικού ο Σκούφαλης αντικαθιστώντας τον Κόντι.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που αποτελούν την αποστολή του Πανιωνίου είναι οι: Κένινγκ, Γκάσπαρ, Αραβίδης, Μάκος, Μανιάτης, Καπετάνος, Σπυρόπουλος, Γουνδουλάκης, Φερνάντεζ, Τζιμπούρ, Κουμορτζί, Ριμπέιρο, Πλετς, Κρέσιτς, Μαϊστόροβιτς, Κόντης, Κουτσόπουλος, Σκούφαλης, Μπερτέ και Νικολάου.














TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ