ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Με συνταγή...Γαλλίας κόντρα στη Σοσό

Με συνταγή...Γαλλίας κόντρα στη Σοσό
Κουμορτζί

Ο Έβαλντ Λίνεν σκοπεύει να παρατάξει το ίδιο σχήμα με τον πρώτο αγώνα στη Γαλλία κόντρα στη Σοσό. Τι δήλωσε ο Γιώργος Κατσιφαράκης για τον Ντελούρα.

Ο Γερμανός τεχνικός προσανατολίζεται να στηριχτεί στο ίδιο σχήμα με το οποίο οι "κυανέρυθροι" επικράτησαν με 2-0 στην Γαλλία. Έτσι ο Κρέσιτς θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, ο Μανιάτης στο δεξί άκρο, ο Σπυρόπουλος στο αριστερό και οι Πλετς, Μαϊστόροβιτς στο κέντρο της άμυνας. Στην μεσαία γραμμή θα είναι οι Κουμορτζί, Μάκος, Γουνδουλάκης, Φερνάντες και στην επίθεση οι Κόντης και Τζιμπούρ.Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί πάντως και ο Μπερτέ που έχει αποθεραπευτεί.
Έφυγαν 4.000 εισιτήρια

Η κίνηση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Πέμπτης συνεχίζεται με ιδιαίτερα ικανοποιητικό ρυθμό καθώς ήδη έχουν φύγει 4.000 εισιτήρια. Σύμφωνα έτσι με όλες τις ενδείξεις η ατμόσφαιρα στη Νέα Σμύρνη θα είναι "καυτή" το βράδυ της Πέμπτης με τους φίλους του ιστορικού να θέλουν να δώσουν το "παρών" και να πανηγυρίσουν την πρόκριση στους ομίλους του Κυπέλλου UEFA.

Σίριαλ με Ντελούρα

Στο μεταξύ ένα ακόμη επεισόδιο παίχθηκε στο σίριαλ με τον Μίχαελ Ντελούρα ο οποίος αποφάσισε με δική του ευθύνη να κάνει την επέμβαση στην χώρα του από δικό του γιατρό όπως και την αποθεραπεία του. Κάτι τέτοιο έρχεται ενάντια στον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας και ο πρόεδρος και γιατρός του Πανιωνίου, Γιώργος Κατσιφαράκης με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Supersport Fm 94,6" τόνισε:

" Εμείς του εγγυηθήκαμε πως αν υποβληθεί σε επέμβαση θα λυθεί το πρόβλημά του και σε δύο μήνες θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Είναι ένας παίκτης που αξίζει και είναι καλός χαρακτήρας, αλλά παράλληλα είναι νεαρός σε ηλικία και είχε αμφιβολίες.

Δυστυχώς έχει μπλέξει με κάποιους ανθρώπους στο περιβάλλον που του δίνουν λάθος συμβουλές. Στον Πανιώνιο έχουμε έναν εσωτερικό κανονισμό. Δεν απαγορεύουμε σε κανέναν να πάρει δεύτερη γνώμη, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να παίρνουμε τα μέτρα μας για να προστατεύουμε την ομάδα.

Εμείς σαν Πανιώνιος αποφασίσαμε λόγω της ανασφάλειας του παιδιού να του επιτρέψουμε να πάει στη Γερμανία και να μην ασχοληθούμε άλλο με την περίπτωσή του, δηλαδή να κάνει εκεί τη θεραπεία. Πριν την επέμβαση όμως θα πρέπει να μας στείλουν ένα χαρτί που να μας αναφέρει πότε θα επιστρέψει στη δράση για να γνωρίζουμε τι θα συμβεί.

Η κατάσταση έγινε ακόμη πιο περίπλοκη, όταν μπήκε και η ασφάλειά του στη μέση, που τον καλύπτει συνταξιοδοτικά αν σταματήσει πρόωρα το ποδόσφαιρο. Θα συνταχθεί ένα ιδιωτικό συμφωνητικό για να είμαστε καλυμμένοι. Ο κύριος Τσακίρης (ιδιοκτήτης ΠΑΕ Πανιώνιος) ζήτησε διαβεβαιώσεις από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, διαφορετικά ας μας δώσουν τις 100.000 ευρώ που δώσαμε στη Σάλκε".














TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ