ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Χειρουργείται ο Ντελούρα

Χειρουργείται ο Ντελούρα
Ντελούρα

Ο Γερμανός επιθετικός πήρε την απόφαση να υποβληθεί σε επέμβαση για να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής αναχώρησε εκ νέου για την πατρίδα του και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα βρίσκεται ξανά στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα για να χειρουργηθεί με τον χρόνο της επιστροφής του στους αγωνιστικούς χώρους να υπολογίζεται στους δύο μήνες.
Με Κουμορτζί στην Καλαμαριά

Στο μεταξύ μετά το ρεπό της Τρίτης οι "κυανέρυθροι" επιστρέφουν την Τετάρτη στις προπονήσεις και το ευχάριστο για τον Έβαλντ Λίνεν είναι πως θα έχει για πρώτη φορά στην διάθεση του για αγώνα πρωταθλήματος, τον Κουμορτζί αλλά και τον Σκούφαλη που εξέτισαν τις ποινές τους.

Ο Γκανέζος αναμένεται να βρίσκεται μάλιστα στην ενδεκάδα, κάτι που σημαίνει ότι ο Νικολάου θα είναι στον πάγκο ως μοναδική αλλαγή στο σχήμα του αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Στην διάθεση του Γερμανού προπονητή θα βρίσκεται και ο Μίροσλαβ Κένινγκ που αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ενώ ο Λουίς Λουρένσο αναμένεται να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα σε δέκα μέρες. Τέλος τα εισιτήρια για την ρεβάνς με τη Σοσό αναμένεται να κυκλοφορήσουν από τη Δευτέρα.






TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ