ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ξεσηκωμός ενόψει Σοσό

Ξεσηκωμός ενόψει Σοσό
οπαδοι πανιωνιος

Ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις των φίλων του Πανιωνίου ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με τη Σοσό στη Νέα Σμύρνη

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε από τη Δευτέρα και είναι χαρακτηριστικό ότι λόγω της τεράστιας ζήτησης που υπάρχει η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καλεί τους φίλους του ιστορικού να σπεύσουν άμεσα για να προμηθευτούν το εισιτήριο τους, καθώς αυτά φεύγουν με γοργούς ρυθμούς.«
Λόγω πρωτόγνωρης ζήτησης των εισιτηρίων του αγώνα Πανιώνιος- Σοσό, παρακαλούνται οι φίλαθλοι του Πανιωνίου να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριο τους. Είναι πολύ πιθανόν, την ημέρα του αγώνα να μην υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια και στο γήπεδο δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε κανέναν χωρίς εισιτήριο.

Οι φίλαθλοι του Πανιωνίου μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια από το Members Club καθημερινά από τις 10:00 έως τις 21:00». Το εντυπωσιακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα μετά και τη νέα νίκη επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς και το αήττητο της ομάδας μετά από τρία παιχνίδια στο πρωτάθλημα, έχουν προκαλέσει ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων.

Μάλιστα την αποστολή κατά την επιστροφή της από τη Θεσσαλονίκη, περίμεναν στο αεροδρόμιο φίλοι της ομάδας που αποθέωσαν τον Έβαλντ Λίνεν και τους ποδοσφαιριστές του για την νέα τους επιτυχία.Οι «κυανέρυθροι» πάντως δεν έχουν χρόνο για πανηγυρισμούς καθώς η συνέχεια προμηνύεται δύσκολη με τον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ την Πέμπτη κόντρα στη Σοσό στη Νέα Σμύρνη και ακολούθως το παιχνίδι με την ΑΕΚ εντός έδρας για το πρωτάθλημα.

Ο Έβαλντ Λίνεν καταστρώνει ήδη τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τους Γάλλους όπου οι Νεοσμυρνιώτες μετά το υπέρ τους 2-0 στον πρώτο αγώνα, βρίσκονται μία ανάσα από την πρόκριση στην φάση των ομίλων. Το θετικό για τον Γερμανό τεχνικό είναι πως δεν έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα πλην των γνωστών απουσιών των τραυματιών Λουρένσο και Ντελούρα.

Η προπόνηση της Τρίτης είναι προγραμματισμένη το απόγευμα στο Ζηρίνειο ενώ την παραμονή της ρεβάνς με τη Σοσό οι «κυανέρυθροι» θα προπονηθούν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης το απόγευμα(17:00). Νωρίτερα(15:30) ο Έβαλντ Λίνεν θα παραχωρήσει συνέντευξη Tύπου.








TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ