ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

"Πάνθηρας" έτοιμος για τους ομίλους

"Πάνθηρας" έτοιμος για τους ομίλους
Κουμορτζί

Έτοιμος να σφραγίσει το εισιτήριο για τους ομίλους του Κυπέλλου UEFA είναι ο Πανιώνιος στον επαναληπτικό με τη Σοσό στη Νέα Σμύρνη(21:00-Supersport)

Το ραντεβού με τους ομίλους του Κυπέλλου UEFA έχει κλειστεί και το μόνο που απομένει είναι ο Ιστορικός να δείξει την ίδια σοβαρότητα υπερασπιζόμενος το υπέρ του 2-0 από τον πρώτο αγώνα στο «Ογκίστ Μπονάλ», ώστε να ολοκληρώσει την πρόκριση επί της Σοσό.
Λίνεν:«Ο δεύτερος τελικός»

Ο Έβαλντ Λίνεν στην συνέντευξη τύπου της Τετάρτης αναφερόμενος στην φιλοσοφία με την οποία θα παραταχτούν οι «κυανέρυθροι» στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Νέας Σμύρνης, είπε:« Νομίζω ότι η Σοσό θα κάνει αυτό που θα κάναμε και εμείς αν βρισκόμασταν σε αυτή την κατάσταση.

Να πιέσει από το ξεκίνημα και να βάλει ένα γρήγορο γκολ για να φέρει την κατάσταση στα μέτρα της. Είχα πει πριν και από το πρώτο παιχνίδι, ότι κάθε αγώνας στην Ευρώπη είναι τελικός. Αυτός είναι ο δεύτερος τελικός.

Πρέπει να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο για να κερδίσουμε και να μην επαναπαυτούμε στο σκορ του πρώτου αγώνα.Αν είσαι μπροστά στο σκορ με 2-0, πρέπει να συνεχίζεις, να έχεις τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Για μένα το πρώτο παιχνίδι τελείωσε. Ήμασταν επιτυχημένοι και χαρούμενοι, αλλά τελείωσε. Θα είναι καθοριστικό ματς, πιο δύσκολο γιατί θα κρίνει την πρόκριση. Οι Γάλλοι δεν έχουν να χάσουν τίποτα και πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας».

«Καλύτερη εκτός έδρας η Σοσό»

Ο προπονητής του Πανιωνίου μάλιστα στάθηκε στο γεγονός πως η Σοσό παρουσιάζεται καλύτερη εκτός έδρας αλλά και ότι έχει αλλάξει σύστημα και παίκτες που αγωνίζονται βασικοί. « Η Σοσό έχει καλύτερα αποτελέσματα εκτός έδρας. Κέρδισε πρόσφατα την Ρεν και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι.Άλλαξε και το σύστημα. Είναι διαφορετική ομάδα Άλλαξαν θέσεις, έχουν οκτώ άλλους παίκτες. Τους έχουμε παρακολουθήσει όμως και είμαστε προετοιμασμένοι».

H ενδεκάδα

Όσον αφορά στην ενδεκάδα ο προπονητής του Πανιωνίου αναμένεται να επιλέξει το ίδιο σχήμα με τον πρώτο αγώνα στη Γαλλία. Έτσι η ενδεκάδα αναμένεται να είναι: Κρέσιτς, Μανιάτης, Σπυρόπουλος, Πλετς, Μαϊστόροβιτς, Κουμορτζί, Μάκος, Γουνδουλάκης, Φερνάντες, Κόντι και Τζιμπούρ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κίνηση των εισιτηρίων πηγαίνει πολύ καλά και η Νέα Σμύρνη αναμένεται να ζήσει απόψε το βράδυ μεγάλες πιένες.

Με τρεις αλλαγές οι Γάλλοι

Στην αντίπερα όχθη οι Γάλλοι έφτασαν στην Αθήνα με τρεις αλλαγές σε σχέση με τον πρώτο αγώνα. Ο Φρεντερίκ Χαντζ πήρε μαζί του τους Πισό, Πιτό και Τζόκιτς, οι οποίοι αντικατέστησαν τους Σενέ, Μορίς και Ντραμέ, αντίστοιχα. Η αποστολή της Σοσό αποτελείται από τους Ρισέρ, Ντρεϊέρ, Ζοσέ, Ντόου, Αφολάμπι, Νταφ, Περκίς, Τζόκιτς, Πισό, Ματίς, Ιζαμπέϊ, Μπίρσα, Νταλμά, Πιτό, Πανκράτ, Νταγκανό, Ερντινγκ και Κερσια. Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Ιρλανδός Άλαν Κέλι.

Aνζ:"Φαβορί ο Πανιώνιος"

Φαβορί για την πρόκριση στους ομίλους χαρακτήρισε τον Πανιώνιο, ο προπονητής της Σοσό, Φρεντερίκ Άνζ." Βάσει του σκορ του πρώτου αγώνα, δεν μπορούμε παρά να παραδεχτούμε ότι ο Πανιώνιος έχει το προβάδισμα για την πρόκριση. Ομως εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα από το παιχνίδι, αλλά μόνο να κερδίσουμε. Σε αντίθεση με τους αντιπάλους μας, οι οποίοι αν δεν τα καταφέρουν στην αποστολή τους, θα έχουν μόνο να χάσουν πράγματα", ανέφερε χαρακτηριστικά.
























TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ