ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κετσπάγια: "Δεν διαλέγουμε αντίπαλο"

Κετσπάγια: "Δεν διαλέγουμε αντίπαλο"
κετσπαγια

"Δεν θέλουμε να διαλέξουμε αντίπαλο... Όλοι είναι δύσκολοι", δήλωσε ο προσγειωμένος Τιμούρ Κετσπάγια (vds)

Ο Γεωργιανός τεχνικός στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Σλόβαν και την πρόκριση δήλωσε: "Τo πρώτο και πιο σημαντικό ήταν να πάρουμε την πρόκριση. Παράλληλα είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο με την ομάδα. Οι συγκεκριμένοι έδειξαν ότι είναι μαζί μας, μας ακολουθούν και πιστεύω ότι θα είμαστε ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια.

Εχουμε πει ότι σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες. Είδατε ότι πολλά φαβορί δεν προκρίθηκαν, δεν υπάρχει προτίμηση σε μία ή σε άλλη ομάδα. 'Ολες είναι δύσκολες, άλλωστε υπάρχουν και κάποιες που έχουν πολλά επίσημα παιχνίδια στο πόδια τους. Δεν θέλουμε να διαλέξουμε αντίπαλο θα περιμένουμε την Παρασκευή και θα κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε.

Δεν έχω να κάνω με τις μεταγραφές, Βρίσκονται σε ήδη δύσκολη θέση αφού έχω να διαλέξω από 29 παίκτες, σκεφτείτε να έχουμε 31. Όλα τα παιδιά προσπαθούν πολύ για την ομάδα, είμαστε ευχαριστημένοι από τη δουλειά τους και αν θα κάνουμε μεταγραφές δεν θα εξαρτηθεί από την πορεία μας στην Ευρώπη.

Δεν ξεχνάω ότι η Σλόβαν έπαιξε πριν από τρεις ημέρες επίσημο ματς. Ξέραμε ότι θα ήταν σε καλύτερη κατάσταση. Αλλωστε παίζουν και οι άλλοι ποδόσφαιρο. Μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα και την πρόκριση σκοράροντας 4 γκολ χωρίς να δεχθούμε κανένα.

Από παιχνίδι σε παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι. Περιμένω καλύτερες εμφανίσεις. Δουλεύουμε σε όλους τους τομείς, δεν εστιάζουμε κάπου συγκεκριμένα, θέλουμε να βελτιωθούμε παντού έχουμε δύο εβδομάδες καιρό και πιστεύουμε ότι θα είμαστε έτοιμοι".

Ουρίν: "Απρόσεκτα γκολ"



Από την πλευρά του ο τεχνικός Σλόβαν στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του δέχθηκε δύο απρόσεκτα γκολ που διαμόρφωσαν την εικόνα του αγώνα: "Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Οι παίκτες μου έκαναν το καλύτερο, πιστεύω ότι στο πρώτο μέρος ήμασταν καλύτεροι αλλά δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες. Αν είχαμε προηγηθεί ίσως το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό. Το χειρότερο είναι ότι δεχθήκαμε απρόσεκτα γκολ".

Videos από τη συνέντευξη Τύπου του Κετσπάγια:



















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ