CHAMPIONS LEAGUE

Μαρέσκα: "Να περιμένουν κι άλλα γκολ"

Μαρέσκα: "Να περιμένουν κι άλλα γκολ"
μαρεσκα

Υπόσχεση και γι' άλλα γκολ δίνει στους οπαδούς ο Μαρέσκα. Κετσπάγια: "Να εμφανιστούμε πιο έτοιμοι"

Oι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Μαρέσκα:

"Σκόραρα πριν πολλά χρόνια με την Γιουβέντους. Τώρα είναι διαφορετικά πέτυχα γκολ με τον Ολυμπιακό και νιώθω όλο και καλύτερος. Είναι το πιο σημαντικό να περάσουμε στους ομίλους του Champions League. Είναι το επόμενο βήμα για εμάς κι αυτό θέλουμε να κάνουμε. Έχουμε χρόνο να βελτιωθούμε. Κάθε μέρα που περνάει νιώθω καλύτερα. Φυσικά και οι οπαδοί μας θα πρέπει να περιμένουνε κι άλλα γκολ από μένα αλλά ακόμη είναι πολύ νωρίς και χρειάζομαι παιχνίδια".

Κετσπάγια: "Τώρα κοιτάμε την επόμενη φάση. Περιμένουμε την κλήρωση και θα προσπαθήσουμε να εμφανιστούμε πιο έτοιμοι. Είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε χρόνια σε παιδιά που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής και έδειξαν πως μπορούν να βοηθήσουν. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να πετύχουμε το στόχο μας που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Πρέπει να δούμε τον αντίπαλο και να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Να μαζέψουμε πληροφορίες και να κερδίσουμε. Είναι σημαντικό που παίζουμε στο Λονδίνο και είναι ευκαιρία για κάποια παιδιά που δεν έπαιξαν να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Πήγαν καλά Γκαλέτι και Μαρέσκα. Ειδικά ο Μαρέσκα που δεν είχε παιχνίδια έβαλε γκολ. Περιμένουμε και άλλους παίκτες που είναι τραυματίες αλλά και παίκτες που σε άλλα παιχνίδια μπορεί να είναι καλύτεροι. Περιμένουμε τον αντίπαλο μας".



Γκαλίτσιος: "Φανήκαμε προετοιμασμένοι όπως και στην Σλοβακία που πήραμε αυτό που θέλαμε. Παίξαμε σωστά και οργανωμένα όπως ήθελε ο προπονητής. Το ίδιο έγινε και σήμερα που ήρθε το 2-0 και όλα πήγαν καλά. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να περάσουμε στην επόμενη φάση. Όλες οι ομάδες είναι καλές όμως πιστεύω στις δυνατότητές μας και πιστεύω πως θα προκριθούμε. Μέρα με τη μέρα είμαι καλύτερα. Προπονούμε με την μάσκα και ανυπομονώ να την πετάξω για να είμαι έτοιμος για τα επίσημα παιχνίδια".

Λεντέσμα: "Κάναμε σημαντικό βήμα έχουμε ακόμη ένα κι αυτό που μένει είναι να προετοιμαστούμε κατάλληλα γι αυτό. Πάντα υπάρχουν πράγματα να βελτιωθούν, έχουμε κάνει δύο καλά παιχνίδια και μπορούμε να τα πάμε ακόμη καλύτερα. Είμαι ευχαριστημένος που συνεργάζομαι με ποδοσφαιριστές όπως ο Γκαλέτι, ο Μαρέσκα και ο Ντουντού και είμαι γενικά χαρούμενος που είμαι στον Ολυμπιακό".







TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ