ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η κριτική των παικτών

Το SPORT 24 "κριτικάρει" την απόδοση των παικτών και του προπονητή του Ολυμπιακού στο "Καραϊσκάκη"

Νικοπολίδης



Σταθερός όπως πάντα. Στο 44’ κράτησε ανέπαφη την εστία του σε ένα δύσκολο σούτ του Μπόζιτς, με δεδομένο ότι η μπάλα βρήκε και στο έδαφος. Απέδειξε για μια ακόμα φορά το πόσο σημαντικό είναι ο τερματοφύλακας να είναι σε ετοιμότητα ακόμα και να μην έχει ακουμπήσει τη μπάλα μέχρι την πρώτη μεγάλη απόκρουση.

Ζεβλάκοφ



Δεν έχασε κάποιες φάσεις στην περιοχή του και γενικά ήταν θετικός.

Α.Παπαδόπουλος:



Πολύ σταθερός, έβγαινε πρώτος στη μπάλα και συνεργάζεται σαφώς καλύτερα με τον Μπέλμπεργκ, μετά τις πρώτες δυσκολίες στα φιλικά. Είναι σε ανοδική πορεία.

Μέλμπεργκ



Μπορεί να περνά απαρατήρητος σε κάποιες φάσεις, αλλά κάνει μεγάλη δουλειά στο κέντρο της άμυνας δημιουργώντας αίσθημα ασφάλειας στους συμπαίκτες του. Σπάνια έχανε κάποια μονομαχία στον αέρα ή στο έδαφος.

Ραούλ Μπράβο



Είπαμε ότι εφέτος αποτελεί μια από τις καλύτερες μεταγραφές του Ολυμπιακού. Συνεχίζει στους εξαιρετικούς ρυθμούς της προετοιμασίας και των φιλικών. Βγαίνει πρώτος στα σπρίντ και «καθαρίζει» όλους τους κινδύνους που δημιουργούνται από την πλευρά του. Λογίζεται ως νέα μεταγραφή, δεδομένου ότι μέχρι στιγμής κάνει την καλύτερή του σεζόν στην ομάδα.

Ντουντού



Διεκδικεί επάξια τον τίτλο του κορυφαίου. Έφτιαχνε όλο το παιχνίδι της ομάδας του, χωρίς αυτή τη φορά να σκοράρει. Όμως όταν κάνει τέτοια παιχνίδια, δεν χρειάζεται να βάζει και γκολ.

Λεντέσμα:



Βοήθησε στον ανασταλτικό τομέα, χωρίς να χρειαστεί να κάνει το μεγάλο παιχνίδι.

Μαρέσκα

Ιδανικό ντεμπούτο με γκολ, έστω και αν ακόμα είναι φανερά ανέτοιμος. Είναι λογικό να ψάχνει ακόμα τα πατήματά του, αφού έχει μείνει αρκετά πίσω λόγω απουσίας στο μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας. Προσπάθησε να περάσει τις πάσες του (δεν έλειψαν και τα λάθη) αλλά παιχνίδι με το παιχνίδι θα γίνεται και καλύτερος.

Γκαλέτι




Ο αρχηγός φώναξε «παρών». Αν και είναι φανερό ότι του λείπουν ακόμα παιχνίδια, η τέχνη δεν ξεχνιέται και το έδειξε τόσο στη φάση του δεύτερου γκολ με την σέντρα πάρε-βάλε στον Ντιόγκο, όσο και με την φάση όπου "άδειασε" τον προσωπικό του αντίπαλο και προσπάθησε να σκοράρει, αλλά τον νίκησε ο Σλοβάκος κήπερ. Ηθελε ένα γκολ και για ψυχολογικούς λόγους. Γνώρισε λογικά την αποθέωση όταν αντικαταστάθηκε στο 70ο λεπτό.

Ζαϊρί



Από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού. Δεν σταμάτησε στιγμή τις πλαγιοκοπήσεις και από τις δύο πλευρές (τον είχε βάλει αριστερά ο Κετσπάγια) και τις σέντρες-φαρμάκι όπως αυτή στο πρώτο γκολ του Μαρέσκα.

Μήτρογλου:

Αρκετά κινητικός όπως πάντα, όπως δεν μπόρεσε να δημιουργήσει φάσεις και κατά συνέπεια να προσφέρει σημαντικά. Δεν τον ένοιωσε η άμυνα των Σλοβάκων.

Ο προπονητής



Επέλεξε και πάλι να προφυλάξει πρώτα τα νώτα του και καλά έκανε ο Τιμούρ Κετσπάγια, που παράλληλα έβαλε στο ματς παίκτες που ακόμα δεν είναι απόλυτα έτοιμοι (Γκαλέτι, Μαρέσκα) για να παίρνουν σιγά σιγά τον απαιτούμενο χρόνο.

Σωστή η αλλαγή του Μήτρογλου στο ημίχρονο, που και πάλι τον προτίμησε (σωστά) να τον ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα. Ο Ντιόγκο σαφώς και έρχεται πιο φρέσκος από τον πάγκο (έχει αρχίσει να βρίσκει σιγά σιγά τη φόρμα του) και το απέδειξε και στο ματς με το γεγονός ότι ξαναβρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα.


























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ