ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Και τώρα μπουλντόζες...

Και τώρα μπουλντόζες...
Παναθηναϊκός, γήπεδο, μπουλντόζα, Βοτανικός

Ξεκινούν οι εργασίες στον Βοτανικό. Σόουζα: "Εμείς θα γελάσουμε στο τέλος"

Eνα σημαντικό βήμα, αναμενόμενο για τις μέρες που διανύουμε, έφτασε στα γραφεία της "πράσινης" ΠΑΕ που σηματοδοτεί τη νέα εποχή του Παναθηναϊκού.
Η πολυπόθητη άδεια κατεδάφισης στην περιοχή του Βοτανικού εκδόθηκε και τη προσεχή Δευτέρα (08/09) θα αρχίσουν οι εργασίες για την κατασκευή του νέου γηπέδου των "πράσινων", ένα έργο-όνειρο των χιλιάδων φίλων της ομάδας.

Πλέον τα εργοτάξια στην περιοχή του Βοτανικού ξεκινούν να στήνονται από το Σάββατο προκειμένου από την Δευτέρα να αρχίσουν και τα πρώτα βυθίσματα εκτάσεων για το μεγάλο έργο το οποίο -εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου- αναμένεται να είναι έτοιμο τον Ιούνιο του 2010, σύμφωνα και με τις εκτιμήσεις των υπεύθυνων.

Πλέον οι διοικούντες του "τριφυλλιού" αναμένουν το πιο ισχυρό "χαρτί" στα χέρια τους, δηλαδή την έκδοση της κυρίας άδειας που συμπεριλαμβάνει την ανωδομή του γηπέδου την οποία δεν αποκλείεται να έχει μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου. Με την συγκεκριμένη έκδοσή της, θα αρχίσει η δεύτερη φάση του έργου η οποία θα είναι και η τελική για την ολοκλήρωση του.

Ατομικό ο Μελίσσης...

Ενα απρόοπτο προέκυψε από την προπόνηση της Παρασκευής για τον Ολλανδό τεχνικό του Παναθηναϊκού, Χενκ Τεν Κάτε. Συγκεκριμένα, ο Μελίσσης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα το απόγευμα.

Σε σπριντ και σουτ αναλώθηκαν οι "πράσινοι" στην προπόνηση ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με ασκήσεις τέσσερις εναντίον τεσσάρων. Ατομικά προπονήθηκαν οι Σωτήρης Λεοντίου και Άντε Ρουκάβινα.

Ατομικά, επίσης για καθαρά προληπτικούς λόγους, προπονήθηκε το απόγευμα και ο Χρήστος Μελίσσης, ο οποίος δέχθηκε ένα χτύπημα στο γόνατο την Πέμπτη και κρίθηκε σκόπιμο για την Παρασκευή να κάνει ατομικό.

Στην πρωινή προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού" επιδόθηκαν σε διάφορες ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

"Κατασκοπεία" από τους "πράσινους"

Κώστας Αντωνίου, Γιάσμινκο Βέλιτς και πιθανών ένας εκ των συνεργατών του Χενκ Τεν Κάτε αναμένεται να βρεθούν το Σαββατοκύριακο στην Ευρώπη με προορισμό μια πόλη που θα φιλοξενεί αναμέτρηση με "πράσινο" ενδιαφέρον από τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" θα παρακολουθήσουν παιχνίδια που θα συμμετέχουν παίκτες που ενδιαφέρουν τον Παναθηναϊκό και αυτές δεν είναι και λίγες.

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη TEAM με το site visit


Την Παρασκευή το πρωί ολοκληρώθηκε τελικα η επίσκεψη της TEAM, της εταιρίας που ασχολείται με ότι έχει να κάνει το Champions League, με το site visit στο Ολυμπιακό στάδιο. Συγκεκριμένα οι ιθύνοντες της εταιρίας ήρθαν στην Αθήνα στο πλαίσιο της επιθεώρησης της έδρας του Παναθηναϊκού, ενόψει των αγώνων με την Ιντερ, την Βέντερ Βρέμης και την Ανόρθωση.

Μετά από ένα διήμερο σχεδόν αυστηρού ελέγχου, οι άνθρωποι της εταιρίας απλά διαπίστωσαν ότι όλα είναι έτοιμα προκειμένου οι "πράσινοι" να συμμετέχουν στην γιορτή του ποδοσφαίρου, έδωσαν την έγκριση τους και το ΟΑΚΑ αναμένεται και πάλι να φιλοξενήσει τα αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Εκτός από τους υπεύθυνους της TEAM αλλά και τους ξεναγούς από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ βρέθηκαν και άνθρωποι της ΕΡΤ και της Netmed που θα καλύψουν τους εντός έδρας αγώνες αλλά και του γερμανικού καναλιού Premier.



























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ