ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σόουζα: "Αποτυχία αν... δεν το πάρουμε"

Σόουζα: "Αποτυχία αν... δεν το πάρουμε"
σοουζα

"Χρυσάφι" σε παίκτες για τίτλο και πρόκριση σε "16" του C.L. Σόουζα: "Αποτυχία αν... δεν το πάρουμε"

"Χρυσώνουν" για το πρωτάθλημα...

Ενα από τα θέματα που καίει την διοίκηση του Παναθηναϊκού αλλα κυρίως τους παίκτες του είναι και τα πριμ. Με την επιστροφή τους από τις υποχρεώσεις τους με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα, η διοίκηση θα συναντηθεί εκ νέου με τους αρχηγούς (έχει γίνει ήδη μια πρώτη ανεπίσημη κρούση) για να επιτευχθεί η συμφωνία των φετινών πριμ

Στις σκέψεις των διοικούντων είναι οι παίκτες να εισπράξουν πριμ 15% αυξημένα σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, μόνο αν κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Την προηγούμενη σεζόν για παράδειγμα μια επιτυχία (νίκη) πλήρωνε 1.600 ευρώ, ενώ την φετινή περίοδο "αγγίζει" τα 2.000 ευρώ.

Αυτό που έγινε γνωστό όμως είναι πως για τις μέχρι τώρα νίκες οι ποδοσφαιριστές του Τεν Κάτε θα μοιράζονται 600 ευρώ για κάθε νίκη τους και στο τέλος αν τερματίσουν στην κορυφή θα εισπράξουν το υπόλοιπο ποσό.

Πολλά χρήματα είναι διατεθειμένοι να δώσουν οι ιθύνοντες του συλλόγου και για το Τσάμπιονς Λιγκ. Συγκεκριμένα, όλες οι εισπράξεις από τους βαθμούς θα περάσουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών, βέβαια με την μοναδική προϋπόθεση πως αυτό θα συμβεί σε περίπτωση πρόκρισης στους "16" της διοργάνωσης.

Αντίθετα, θα πάρουν το 50%. Για παράδειγμα σε μια νίκη στους ομίλους η ΟΥΕΦΑ δίνει σε κάθε σύλλογο 600.000 ευρώ και έτσι οι 300.000 θα πηγαίνουν κατευθείαν στους παίκτες και οι υπόλοιπες 300.000 θα τους μοιραστούν εφόσον πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Σόουζα: "Αποτυχία αν... δεν το πάρουμε"

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα "Πράσινη", και χαρακτήρισε αποτυχία την μη κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό. Ο Σόουζα υπόσχεται ότι θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να πετύχει ο Παναθηναϊκός τους στόχους του και να κάνει υπερήφανους του φιλάθλους των "πρασίνων".

Το ντεμπούτο του Σόουζα με τη νέα του ομάδα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού σκόραρε στον αγώνα με την Σπάρτα Πράγας, χαρακτηρίζοντας φανταστική την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι 60.000 φίαλθλοι που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ.

Ο Σόουζα μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ήττα από την ΑΕΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στην επερχόμενη αναμέτρηση με την Ίντερ για το Τσάμπιονς Λιγκ, στον Χενκ Τεν Κάτε και εκφράζει τα συναισθήματα του για τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Αποσπάσματα από την συνέντευξη:

Για την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό: " Ένιωσα μεγάλη χαρά. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος και είχα ακούσει τα καλύτερα. Είμαι πανέτοιμος να τα καταφέρω. Αγωνιζόμουν στην Φλαμένγκο και οι απαιτήσεις ήταν μεγάλες. Οπότε μπορώ να σηκώσω αυτό βάρος και στον Παναθηναϊκό. Η απόφαση μου βασίστηκε και στο γεγονός ότι ήταν και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα στην ομάδα. Είναι μεγάλη υπόθεση που αυτός ο παίκτης βρίσκεται στον Παναθηναϊκό. Επίσης ο Μαρσέλο Μάτος που εξήγησε ότι πρόκεται για ένα μεγάλο σύλλογο και δεν το σκέφτηκα για δεύτερη φορά".

Για το πρωτάθλημα: " Σίγουρα είναι αποτυχία αν δεν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Όχι μόνο εμείς αλλά και οι μεγάλοι μας αντίπαλοι έκαναν μεγάλες μεταγραφές. Σε όλα τα ματς θα τα δώσω όλα για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Οι αντίπαλοι μας δεν είναι 2-3 ομάδες, αλλά 15. Με όλους πρέπει να μπούμε δυνατά και να τα καταφέρουμε. Ελπίζω στο τέλος να είμαστε εμείς αυτοί που θα γελάσουμε".

Για τον αγώνα με την Σπάρτα και την ήττα από την ΑΕΚ: " Ενθουσιάστηκα στον αγώνα με την Σπάρτα. Όλος αυτός ο κόσμος με έκανε να νιώσω σαν στο σπίτι μου. Η χαρά μου έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν πέτυχα το γκολ. Η αρχή του πρωταθλήματος σαφώς και δεν ήταν αυτή που θα θέλαμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει και πολλά. Απλώς χάθηκε μία μάχη.

Στο ποδόσφαιρο τα πράγματα δεν είναι όπως θέλουμε εμείς. Προσπαθήσαμε, θέλαμε να κερδίσουμε αλλά δεν δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Ξέρουμε και ξέρετε ότι δεν είναι δυνατόν συνέχεια να κερδίζουμε. Αυτό το κακό αποτέλεσμα έγινε στην αρχή και έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας να το διορθώσουμε

".

Για τον Τεν Κάτε: " Νιώθω πολύ άνετα μαζί του. Μου δίνει ελευθερία και άνεση για να δουλέψουμε. Καθημερινά μιλάει μαζί μου και με βοηθάει πολύ. O Tεν Κάτε μου ζητάει να μένω περισσότερο στην περιοχή για να σκοράρω".

Για την αναμέτρηση με την Ίντερ: " Eίναι ένα πολύ σημαντικό ματς για τον Παναθηναϊκό και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε κάτι καλό με την Ίντερ".
































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ