ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ρεκόρ... διαρκείας

Ρεκόρ... διαρκείας
προπονηση στο Ιρντνινγκ

Πανελλήνιο ρεκόρ με 26.002 διαρκείας. Τζόρβας: "Ο ΠΑΟ χρειάζεται ένα τίτλο για ν' απογειωθεί"

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού, πήρε το ρεκόρ από τους οπαδούς της ΑΕΚ που ήταν 25.492 την περσινή σεζόν. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού με ανακοίνωσε που εξέδωσε ευχαριστεί τον κόσμο για την συμπαράσταση στην ομάδα. Η ανακοίνωση αναφέρει: " Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι η ολοκλήρωση της διάθεσης των καρτών διαρκείας βρήκε τον κόσμο του Παναθηναϊκού να έχει καταρρίψει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ.

Ο αριθμός των 26.002 καρτών που διατέθηκαν είναι μεγαλύτερος που έχει διατεθεί ποτέ από Ελληνική ομάδα. Αυτή η έκφραση υποστήριξης και πίστης στην ομάδα μας, η οποία δεν έχει προηγούμενο, μας υποχρεώνει να ευχαριστήσουμε θερμά τους φιλάθλους και να εντατικοποιήσουμε την προσπάθειά μας σε όλα τα επίπεδα ώστε ο Παναθηναϊκός να σταθεί στο ύψος που τον θέλει ο κόσμος του

".

Τζόρβας: "Ο ΠΑΟ χρειάζεται ένα τίτλο για ν' απογειωθεί"

Την ανάγκη που έχει ο Παναθηναϊκός για να κατακτήσει το πρωτάθλημα αλλά και την απόλυτη ικανοποίηση του εξέφρασε ο Αλέξανδρος Τζόρβας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "CIGAR".

Ο πρώην τερματοφύλακας του ΟΦΗ μίλησε για την παρουσία του στον κρητικό σύλλογο αλλά και για το περιβόητο τατουάζ του.

για τους στόχους του Παναθηναϊκού...: " Αυτό που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός είναι ο τίτλος. Είναι πολλά τα χρόνια που έχει μείνει εκτός και ύστερα από αυτό θα απογειωθεί. Ξέρω ότι αυτό το θέλει και ο κόσμος του Παναθηναϊκού και οι ίδιοι οι αθλητές, πέρα φυσικά από τη διοίκηση"

"Από τον ΠΑΟ δεν περιμένω κάτι, τουλάχιστον με την έννοια της ανοιχτής επιστολής, όπως μπορεί κάποιοι να πιστεύουν. Και εκεί είναι που χτίζονται όλες οι παρανοήσεις. Είναι ο πιο μεγάλος μου ποδοσφαιρικός σταθμός, σαφώς και δεν έχω μετανιώσει για καμία από τις δηλώσεις που έχω κάνει, αλλά η ζωή στο γήπεδο συνεχίζεται

".

- για το τατουάζ του...: " Εγώ tattoo είχα πρόθεση να κάνω από τα 15 μου. Τελικά το έκανα στα 22 μου για να είμαι και σίγουρος, να ξέρω γιατί το κάνω. Στην αρχή έφαγαν κάποιοι κόλλημα, τώρα όμως όποιος και αν έχει θέμα είναι δικό του ζήτημα να το λύσει, όχι δικό μου".

- για την παρουσία του σε ΟΦΗ...: " Οποίος πιστεύει ότι και οι 25 παίκτες που έχει στις τάξεις της μια ομάδα είναι και ηθικοί-συναισθηματικοί υποστηρικτές της είναι τουλάχιστον ανόητος…. Αν κάποιος θέλει, πάντα βρίσκει δηλητήριο να πετάξει. Όλοι ξέρουν πως ο ΟΦΗ με τον ΠΑΟ δεν είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Κάποιοι καπηλεύτηκαν τη μνήμη του Θόδωρου Βαρδινογιάννη και άρχισαν πάλι να λένε. Να θυμίσω τι είχε γραφτεί πριν από το κρίσιμο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Είναι εξ ορισμού ηλίθιο αυτό".

Άρχισαν οι προπονήσεις

Παρά την απουσία 15 ποδοσφαιριστών που αποτελούν και τον "σκελετό" του Παναθηναϊκού, από την Παιανία, οι προπονήσεις άρχισαν και πάλι μετά το διήμερο ρεπό και μάλιστα σε εντατικούς ρυθμούς.

Συγκεκριμένα, οι εναπομείναντες ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, που επέστρεψαν στην Παιανία με διπλή προπόνηση, (πρωί και απόγευμα) δεν θα ήταν και οι πιο τυχεροί. Ο λόγος, ότι δεδομένη της απουσίας των 15 διεθνών παικτών, ο Χενκ Τεν Κάτε θα "δούλευε" περισσότερο μ' αυτούς, παρόλο που δεν έχουν και μεγάλο χρόνο συμμετοχής στην πλειοψηφία τους.

Βέβαια η επιστροφή σηματοδότησε και την προπόνηση του Άντε Ρουκάβινα σε κανονικούς ρυθμούς ενώ οι προπονήσεις αυτές θα αποτελέσουν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να "πείσουν" για την αξία τους ακόμα περισσότεροι οι Σίλβα Κλέιτον και Χρήστος Μελίσσης προκειμένου ο 54χρονος προπονητής να πιστεί ότι μπορεί να τους υπολογίζει για την συνέχεια πιο πολυ.

Συναντήσεων... συνέχεια

Μετά το ραντεβού με τον Γιάσμινκο Βέλιτς ο football manager του Παναθηναϊκού, Κώστας Αντωνίου συναντήθηκε και με τους προπονητές των ακαδημιών. Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος άσος του "τριφυλλιού" είχε συνάντηση με τους κ. Ταράση και κ. Κόβη και μίλησαν για την οργάνωση των ακαδημιών.

Αποφασίστηκε από κοινού μετά και από τις εισιγήσεις του κ. Τεν Κάτε να βγαίνουν από τις ακαδημίες 2 παίκτες κάθε 2 χρόνια. Παράλληλα θα ζητηθεί από την διοίκηση να υποστηριχθούν τα παιδιά από διάφορα πράγματα που θα τα βοηθήσουν, όπως για παράδειγμα ψυχολόγος και άλλα.




























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ