ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ηξεις... αφίξεις για Ντιόγκο

Ηξεις... αφίξεις  για Ντιόγκο
Ντιόγο

Xωρίς τέλος το σήριαλ Ντιόγκο, δεν ήρθε και δεν ανακοινώθηκε. Οι Βραζιλιάνοι γράφουν για Κεϊρίσον(vid)!

Και ενώ περιμένανε χτες τον Ντιόγκο, τελικά ούτε στην Ελλάδα ήρθε, ούτε στην Ελλάδα είχε κρυφτεί. Απλά δεν πέταξε ποτέ, με τη μεταγραφή να βρίσκεται στον αέρα, παρά την αισιοδοξία της ΠΑΕ. Ο βραζιλιάνος, χτες το απόγευμα ήταν έτοιμος για να πετάξει για Αθήνα, όταν του τηλεφώνησαν οι διοικούντες της Πορτουγκέζα και του ακύρωσαν το ταξίδι.
Ο παίκτης ενημερώθηκε πως θα συνεχίσει να κάνει προπονήσεις μόνος του, μέχρι να ολοκληρωθεί η υπόθεση, θετικά ή αρνητικά. Ο μάνατζερ του παίκτη, μετά από αυτή την εξέλιξη, δήλωσε πως: "Σας διαβεβαιώνω πως ο Ντιόγκο είναι στο Σάο Πάουλο αυτή τη στιγμή. Δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει, αλλά με ενημέρωσαν από τη διοίκηση της Πορτουγκέζα πως οι συζητήσεις με τον Ολυμπιακό... πάγωσαν"!

Μάλιστα, στην εφημερίδα "ΦΩΣ" μίλησε και ο αντιπρόεδρος των Βραζιλιάνων, επιβεβαιώνοντας τη δήλωση που είχε κάνει στα βραζιλιάνικα ΜΜΕ ΤΑ ξημερώματα Τετάρτης τονίζοντας: "Ότι δήλωσα χθες ισχύει απολύτως. Δεν έχουμε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό και δεν με ενδιαφέρει τι λέγεται δεξιά και αριστερά".

Τι είχε δηλώσει αρχικά ο Λουίς Ισάουκα; "Από τη στιγμή που δεν έχουμε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, ο Ντιόγκο μένει"! Και σε όλα αυτά, έρχεται να προστεθεί πως η Λοκομοτίβ Μόσχας, έχει κάνει καλύτερη πρόταση στην Πορτουγκέζα. Άλλοι γράφουν για 7 εκατ ευρώ... στο χέρι και άλλοι για 10. Ενώ στην υπόθεση έκανε κρούση και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Απ'όλα τα παραπάνω, το μόνο σίγουρο, είναι πως ο παίκτης δεν ήρθε στην Ελλάδα, η μεταγραφή βρίσκεται στον αέρα, ενώ και στην περίπτωση που αποκτηθεί, δεν θα μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στον επαναληπτικό με την Ανόρθωση, καθώς η προθεσμία εξέπνευσε και οι "ερυθρόλευκοι" δεν πρόλαβαν να δηλώσουν κάποιο παίκτη.

Κεϊρίσον ο νέος στόχος;


Ένα νέο όνομα προστέθηκε στην λίστα των παικτών που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό καθώς όπως αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι στο ερυθρόλευκο στόχαστρο βρίσκεται πλέον ο επιθετικός της Κοριτίμπα, Κεϊρίσον.

Σύμφωνα με βραζιλιάνικα δημοσιεύματα οι νταμπλούχοι Ελλάδας μετά την καθυστέρηση στο θέμα της μεταγραφής του Ντιόγκο, έχουν ξεκινήσει επαφές για τον 19χρονο φορ της Κοριτίμπα που έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του, καθώς την φετινή σεζόν έχει πετύχει 10 γκολ σε 12 συμμετοχές (!), με τους ιθύνοντες της ομάδας να ζητούν περίπου 9 εκ. ευρώ.

Με δηλώσεις του σε σάιτ της χώρας του ο ταλαντούχος επιθετικός τόνισε πως δεν έχει μιλήσει με ανθρώπους του Ολυμπιακού, αλλά πιστεύει πως θα γίνει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος υπογραμμίζοντας: "Δεν έχω μιλήσει με κάποιον από τον Ολυμπιακό ακόμα, όμως ίσως κάτι γίνει. Έχω συμβόλαιο μέχρι τον Απρίλιο. Μετά το "μπέρδεμα" με την Παλμέιρας (στην αρχή του έτους προσπάθησε να τον αποκτήσει) βρήκα ως καλύτερη λύση να παραμείνω στην Κοριτίμπλα μέχρι το τέλος της σεζόν, τουλάχιστον. Είμαι ευτυχισμένος για το ενδιαφέρον και θα ζητήσω από την ομάδα μεταγραφή πάλι τον Δεκέμβρη".



Από την πλευρά του ο διευθυντής της Κοριτίμπα, Πάουλο Τζαμέλι, τόνισε πως ο Κεϊρίσον θα παραμείνει στην ομάδα, τονίζοντας παράλληλα πως αν ο Ολυμπιακός θέλει να τον αποκτήσει θα πρέπει να πληρώσουν όσα και για τον Ντιόγκο.

"Ο Κεϊρίσον δεν θα φύγει. Όλοι ξέρουν πως είναι ένας παίκτης που απασχολεί, όμως έχει συμβόλαιο μαζί μας μέχρι τα μέσα της επόμενης χρονιάς. Υπάρχει μια συμφωνία να μείνει στην ομάδα τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβρη. Αν ο Ολυμπιακός θέλει πραγματικά να τον αποκτήσει θα πρέπει να μας δώσει ένα ποσό παρόμοιο μ' εκείνο για τον Ντιόγκο (περίπου 9 εκ. ευρώ)", δήλωσε χαρακτηριστικά ο διευθυντής του βραζιλιάνικου συλλόγου.

Ο Κεϊρίσον εν δράσει...

Βαλβέρδε: "Μη δεχτούμε γκολ"

Στη σημασία του να μη δεχτεί γκολ, στάθηκε ο Βαλβέρδε, στη συνέντευξη Τύπου, για το ματς με την Ανόρθωση. Ο Ισπανός τεχνικός, τόνισε πως η ομάδα του είναι πανέτοιμη για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει.

"Η ομάδα έχει προετοιμαστεί κατάλληλα και είναι έτοιμη. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο και θα είναι δύσκολη έδρα για εμάς καθώς η Ανόρθωση θα έχει τη βοήθεια του κόσμου της. Ο Ολυμπιακός όμως μπορεί να κερδίσει είτε παίξει άμυνα είτε επίθεση. Ο στόχος είναι να μη δεχτούμε γκολ", σχολίασε χαρακτηριστικά ο Βαλβέρδε, ο οποίος στάθηκε στο γεγονός πως αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από ήττες στις τελευταίες αγωνιστικές υποχρεώσεις τους.

"Δεχθήκαμε τρία στο τελευταίο μας φιλικό, αλλά και η Ανόρθωση δέχθηκε τρία γκολ στο τελευταίο παιχνίδι της. Κόντρα στη Σανταντέρ δεν ήμασταν έτοιμοι, αλλά τώρα είμαστε για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε".

Τοροσίδης: "Με πάθος για τη νίκη"


Τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος τόνισε ότι παρά το γεγονός πως η Ανόρθωση έχει δώσει ήδη τέσσερα ευρωπαϊκά παιχνίδια και αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της, οι "ερυθρόλευκοι" θα παίξουν με πάθος, με το μοναδικό ζητούμενο για αυτούς να είναι το νικηφόρο αποτέλεσμα.

"Το καλύτερo αποτέλεσμα για εμάς είναι η νίκη. Στην ομάδα έχουν έρθει νέοι παίκτες, που θα τους βοηθήσουμε και θα μας βοηθήσουν.

Ο Λέτο είναι έτοιμος, το έδειξε στο ματς με τη Σανταντέρ. Είναι θετικό για την Ανόρθωση το ότι έχει δώσει ήδη 4 ματς στην Ευρώπη καθώς και το γεμάτο γήπεδο, όμως εμάς αυτό δε μας φοβίζει.

"Είμαστε επαγγελματίες, έμπειροι και θα πρέπει να παίξουμε με πάθος για τη νίκη. Υπάρχει άγχος, γιατί σε αντίθεση με τις άλλες χρονιές που μπαίναμε απευθείας στους ομίλους του Champions League, τώρα πρέπει να παίξουμε προκριματικό γύρο και να αποκλείσουμε την Ανόρθωση για να προκριθούμε",



τόνισε χαρακτηριστικά ο "Τόρο".

Στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" οι Πειραιώτες δεν πρόκειται να αισθανθούν "μόνοι", καθώς θα έχουν τη συμπαράσταση περίπου 500 οπαδών τους, οι οποίοι μάλιστα φρόντισαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους από την παραμονή του ματς...

Στο αεροδρόμιο της Λάρνακας περίμεναν την "ερυθρόλευκη" αποστολή γύρω στους 200 φίλους του Ολυμπιακού, ενώ την βραδινή προπόνηση της Τρίτης στο γήπεδο της Ανόρθωσης παρακολούθησαν 50-60 οπαδοί, οι οποίοι επευφημούσαν με συνθήματα την ομάδα τους.

Το μισό…μέλλον


Το ματς με την Ανόρθωση δεν είναι παίξε- γέλασε! Ίσως κάνουν άσχημα στον Πειραιά, που έχουν βάλει πρώτο θέμα τον Ντιόγκο και μετά την κόντρα με τους Κύπριους. Για ρωτήστε και τον Βαλβέρδε πώς σκέφτεται! Ο Βάσκος γνωρίζει, ότι αν αποκλειστεί από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ, θα έχει χρεωθεί την πρώτη αποτυχία, πριν καλά- καλά μπει στην σεζόν. Και η ευθύνη η δική του θα ‘ναι μικρή αλλά η ιστορία θα την γράψει.

Ο Βαλβέρδε, εξήγησε στους παίκτες του κάποια πράγματα, ο Ολυμπιακός σίγουρα δεν είναι Ραπίντ και επίσης είναι βέβαιο, πως το Καραϊσκάκη είναι μια καλή «καβάντζα» για την δεύτερη αναμέτρηση. Όμως δεν γίνεται και να παίξεις στην Λευκωσία, με την σκέψη στον…επαναληπτικό! Γίνονται αυτά; Η ομάδα λίγο- πολύ αύριο θα μοιάζει με την περσινή.

Βλέπετε, οι μεταγραφές έγιναν αργά, εκτός του Αβραάμ και ο Βαλβέρδε θα στηριχθεί σε περσινά όπλα! Όμως αυτό δεν είναι απαραίτητα και μειονέκτημα, άλλωστε μπορείτε να διαβάσετε και τις δηλώσεις των «ερυθρόλευκων» όπου φαίνεται καθαρά η αισιοδοξία και ο… αέρας που έχουν για τον πρώτο αγώνα της τρίτης προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λίγκ.

Ο Κετσπάγια και οι δικοί του ποδοσφαιριστές έκλεψαν την παράσταση ως τώρα, μα οι Ολυμπιακοί δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να γραφτούν στην σχετική λίστα «θυμάτων». Και για να μην σας βασανίζουμε πολύ με μπλα- μπλά, τα πράγματα είναι απλά. Επιβάλλεται για τους Πειραιώτες, όπως και για τον Παναθηναϊκό να μπούνε στους ομίλους. Διαφορετικά οι επενδύσεις τους θα μείνουν στον…αέρα και η γκρίνια θα ξεπροβάλει, πριν φύγει το καλοκαίρι!

- Το Novasports 1 θα μεταδώσει την αναμέτρηση της Ανόρθωσης με τον Ολυμπιακό (21.00)













































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ