EUROPA LEAGUE

Η Άιντραχτ συνεχάρη με στιλ την Μπαρτσελόνα και της έστειλε μήνυμα για τα μεταξύ τους ματς

Ο Γκονσάλο Πασιένσια πανηγυρίζει μετά από πρόκριση της Άιντραχτ εις βάρος της Μπέτις στο Europa League | 17 Μαρτίου 2022
Ο Γκονσάλο Πασιένσια πανηγυρίζει μετά από πρόκριση της Άιντραχτ εις βάρος της Μπέτις στο Europa League | 17 Μαρτίου 2022 @2022 MICHAEL PROBST/ΙΑP MAGES

Η σούπερ εμφάνιση της Μπαρτσελόνα στο Μπερναμπέου προκάλεσε δέος (και) στην Άιντραχτ, με την προσεχή αντίπαλο των Καταλανών στο Europa League να δίνει συγχαρητήρια και να δηλώνει ανυπόμονη για τις ευρωπαϊκές μάχες τους τον Απρίλιο.

Το τελευταίο τετραήμερο ήταν μαγικό για τους φίλους της Μπαρτσελόνα αφού είδαν την ομάδα τους όχι μόνο να δείχνει χαρακτήρα σε δύο σημαντικά εκτός έδρας ραντεβού της αλλά και να παίρνει δύο πολύ σημαντικές νίκες.

Την περασμένη Πέμπτη έκανε ανατροπή απέναντι στην Γαλατάσαραϊ στην Κωνσταντινούπολη και επικράτησε με 2-1 στον αγώνα ρεβάνς των δύο ομάδων στους 16 του Europa League (0-0 το πρώτο ματς στο Καμπ Νόου) για να σφραγίσει το εισιτήριο για τα προημιτελικά ενώ την Κυριακή σμπαράλιασε κάθε αμυντικό πλάνο της Ρεάλ και την κατατρόπωσε με το εξωπραγματικό 4-0 στην Μαδρίτη για την 29η αγωνιστική της La Liga.

Τα αποτελέσματα αυτά προκάλεσαν θαυμασμό στους φίλους των μπλαουγκράνα ταυτόχρονα όμως και δέος στους αντιπάλους της, με χαρακτηριστικό το παράδειγμα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, που κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την "Μπάρτσα" στους 8 του Europa League.

Λίγο μετά από το φινάλε του αγώνα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου οι "αετοί" σχολίασαν το ματς μέσω του επίσημου λογαριασμού τους στο Twitter, κάνοντας αναφορά στον ελκυστικό τρόπο παιχνιδιού των μπλαουγκράνα με τον Τσάβι στον πάγκο τους και κλείνοντας ραντεβού για τις δύο μάχες των ομάδων τον Απρίλιο.

"Ώστε αυτό είναι το περίφημο Xaviball που συνέχεια κάνετε tag στο Twitter. Συγχαρητήρια, κάνατε καλό ματς. Ανυπομονούμε για τα παιχνίδια μας μέσα στον Απρίλιο".

TAGS EUROPA LEAGUE ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ