ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τσάβι: "Παίξαμε θεαματικά, θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει περισσότερα γκολ στην Ρεάλ"

Ο Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα κατά τη διάρκεια Clasico απέναντι στην Ρεάλ | 20 Μαρτίου 2022
Ο Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα κατά τη διάρκεια Clasico απέναντι στην Ρεάλ | 20 Μαρτίου 2022 @2022 MANU FERNANDEZ/ΙΑP MAGES

Ο Τσάβι τόνισε πως είναι χαρούμενος για τους παίκτες του μετά το εντυπωσιακό 4-0 στην έδρα της Ρεάλ, που το συνέκρινε με το 6-2 με τον ίδιο ως παίκτη των μπλαουγκράνα το 2009, ενώ υπογράμμισε πως το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο.

Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και αυτό ακριβώς είχε στο μυαλό του ο Τσάβι στο φινάλε του αγώνα της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Ρεάλ για την 29η αγωνιστική της La Liga, που βρήκε τους καθηλωτικούς Καταλανούς να κονιορτοποιούν με 4-0 τους Μαδριλένους.

Ο τεχνικός ηγέτης της "Μπάρτσα" δεν έκρυψε τη χαρά του για το επίτευγμα των παικτών λόγω της έντονης κριτικής της οποίας είχαν γίνει αποδέκτες το τελευταίο διάστημα, υποστηρίζοντας παράλληλα πως θα μπορούσαν να είχαν δώσει ακόμα μεγαλύτερο εύρος στη νίκη τους.

"Το ματς που κάναμε μπορεί να συγκριθεί με το 2-6 που φέραμε σε αυτό το γήπεδο το 2009. Ήμασταν πολύ καλύτεροι από την Ρεάλ και φεύγουμε με ένα χαμόγελο στα πρόσωπά μας. Η Μπαρτσελόνα οφείλει να το γιορτάσει, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή.

Κάναμε ένα θεαματικό παιχνίδι και νομίζω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει περισσότερα γκολ. Είμαι πολύ χαρούμενος για τους παίκτες μου, κάποιοι ήταν σε μία δύσκολη φάσης της καριέρας τους, όπου δέχτηκαν σκληρή κριτική", τόνισε ο Τσάβι για να προσθέσει με νόημα:

"Δεν χρειάζομαι τη δόξα. Μην με δοξάζετε εμένα, αλλά τους παίκτες μου. Δεν νιώθω σαν να έκανα προσωπική νίκη, αλλά ήταν ομαδική η προσπάθεια. Η νίκη αυτή δεν είναι τίτλος.

Θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλευουμε επειδή έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε. Δεν έχουμε ακόμα εκπληρώσει τους στόχους μας τη φετινή σεζόν. Η La Liga παραμένει δύσκολη αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ