VIRAL

Μπαρτσελόνα: Τρομερό tweet για την τεσσάρα επί της Ρεάλ με πρωταγωνιστή τον Spiderman

Μπαρτσελόνα: Τρομερό tweet για την τεσσάρα επί της Ρεάλ με πρωταγωνιστή τον Spiderman
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΣΤΟ TWITTER

Η Μπαρτσελόνα δεν χαρίστηκε στην Ρεάλ μετά από το αυτοκρατορικό της πέρασμα από το άνδρο των Μαδριλένων και ξεσάλωσε μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter, βάζοντας τον... Spiderman να θυμίσει το 2-6 στο ίδιο γήπεδο το 2009.

Το τρίτο Clasico της φετινής σεζόν μετατράπηκε σε παράσταση για έναν ρόλο, με τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ (δύο γκολ) και τους Τόρες και Αραούχο να βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα στο Μπερναμπέου το βράδυ της Κυριακής και να χαρίζουν μία τεράστια και συνάμα ιστορική νίκη στην Μπαρτσελόνα με τέσσερα γκολ απέναντι στη μεγάλη αντίπαλό της, Ρεάλ.

Φυσικά το αποτέλεσμα αυτό έδωσε έμπνευση στους ανθρώπους που χειρίζονται τον επίσημο λογαριασμό της "Μπάρτσα" στο Twitter για να πικάρουν ασύστολα την Ρεάλ, ανεβάζοντας λίγη ώρα μετά το ματς μία φωτογραφία με δύο... Spiderman, που κοίταζαν ο ένας τον άλλο και ο καθένας είχε έναν θρίαμβο επί των Μαδριλενων να επιδείξει.

Ο τελευταίος ήταν εκείνος το βράδυ της Κυριακής, το 4-0, ενώ ο αμέσως προηγούμενος ήταν το 2-6 με το οποίο είχε συντρίψει στο ίδιο γήπεδο η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα την Ρεάλ το 2008-09, που το φινάλε εκείνης της σεζόν την είχε να βρει να πανηγυρίζει το τρεμπλ.

Δεν έμειναν πάντως μόνο εκεί οι μπλαουγκράνα, αφού λίγη ώρα μετά έκαναν και άλλο χιουμοριστικό τιτίτιβισμα, θέλοντας αυτή τη φορά να δείξουν την έκσταση ενός φίλου της Μπαρτσελόνα όσο ανέβαινε το σκορ υπέρ της ομάδας του στο Μπερναμπέου.

TAGS VIRAL ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ