ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Γκουαρδιόλα: "Η πίεση που αισθάνεσαι στη Μπαρτσελόνα είναι χίλιες φορές πιο ισχυρή από οπουδήποτε αλλού"

Γκουαρδιόλα: "Η πίεση που αισθάνεσαι στη Μπαρτσελόνα είναι χίλιες φορές πιο ισχυρή από οπουδήποτε αλλού"
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, αριστερά, αντίπαλος με τον Τσάβι, δεξιά, σε αγώνα ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Μπαρτσελόνα @2023 AP IMAGES/JOAN MONFORT

Της απόφασης του Τσάβι να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα υπεραμύνθηκε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, με τον τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι να δηλώνει ότι η πίεση που έχει ο πάγκος των Μπλαουγκράνα δεν συγκρίνεται με κανέναν άλλον στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ο Τσάβι ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τη Βιγιαρεάλ, στο οποίο η Μπαρτσελόνα έχασε με 5-3 εντός έδρας, ότι στο τέλος της σεζόν 2023/24 θα αποχωρήσει από τον πάγκο των Μπλαουγκράνα.

Την απόφαση αυτή του πρώην παίκτη του συμμερίζεται ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για το εν λόγω γεγονός, με τον Καταλανό τεχνικό να στέκεται στο πλευρό του Τσάβι και να κατανοεί απόλυτα το βάρος του πάγκου του ισπανικού συλλόγου.

"Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε την πίεση που έχουμε στην Αγγλία με την Ισπανία, σύμφωνα με την εμπειρία μου. Είναι χίλιες φορές πιο σκληρή εκεί. Έξι συνεντεύξεις Τύπου την εβδομάδα, πολλά παιχνίδια. Η πίεση που αισθάνεσαι στην Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να συγκριθεί πουθενά αλλού", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκουαρδιόλα, που προπόνησε την ομάδα της Βαρκελώνης για τέσσερα χρόνια (2008-2012), κατακτώντας 14 τίτλους, μεταξύ των οποίων και δύο Champions League.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΕΠ ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ ΤΣΑΒΙ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ