ΠΑΟΚ

Φιλικό με Σαχτάρ – Αύριο στην Φυλή

Φιλικό με Σαχτάρ – Αύριο στην Φυλή
Σαντος

Δυνατό φιλικό με την Σαχτάρ Ντόνετσκ του Νέρι Καστίγιο προγραμμάτισε να δώσει την Κυριακή στις 17:00 ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Νωρίτερα αύριο υπάρχει για τον ΠΑΟΚ το παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο τον Θρασύβουλο στην Φυλή με τον «Δικέφαλο» εξαιτίας των απουσιών του να αναμένεται να παρουσιαστεί με αλλαγές όπως όλα δείχνουν με στόχο την πρόκριση στον επόμενο γύρο (14:30).
Ο Φερνάντο Σάντος από την χθεσινή μέρα δεν υπολογίζει στους Φερνάντεζ, Σνάουτσνερ, Μπαϊάνο, Αραμπατζή και Ουντέζε ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή τόσο του Μελίσση όσο και του Βαγγελή.

Παρόλα αυτά μοναδικός στόχος του ΠΑΟΚ στο αυριανό παιχνίδι στην Φυλή με τον Θρασύβουλο θα είναι η πρόκριση στον επόμενο γύρο του θεσμού με την αποστολή να αναχωρεί για την Αθήνα αφού πρώτα όμως ο Πορτογάλος τεχνικός προπονήσει το πρωί για τελευταία φορά τους παίκτες του.

Μετά το τέλος της προπόνησης μάλιστα ο Φερνάντο Σάντος θα ανακοινώσει τους «εκλεκτούς» του που θα συμπεριλάβει στην αποστολή του.

Χθες εξάλλου ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης, είχε στα γραφεία της ΠΑΕ συνάντηση με τον Γιώργο Κωστίκο που έγινε μέσα σε εξαιρετικό κλίμα.

Μεταξύ άλλων συζήτησαν και για την οφειλή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τον Έλληνα τεχνικό που πήρε την πρώτη δόση για την οποία είχε συμφωνήσει προφορικά και στη συνέχεια υπέγραψε το διακανονισμό για το υπόλοιπο ποσό το οποίο θα του εξοφληθεί μέχρι τον επόμενο Νοέμβριο του 2008.








TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ