ΠΑΟΚ

Φερνάντεζ: "Έτοιμος με Άρη"

Φερνάντεζ: "Έτοιμος με Άρη"
New Image

Την υπόσχεση ότι θα παρουσιαστεί πανέτοιμος στο επικείμενο ντέρμπι με τον Άρη έδωσε ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη για την ισοπαλία με τον ΟΦΗ

«Θα ξεκουραστώ για τέσσερις ημέρες, ώστε να ξεπεράσω εντελώς το πρόβλημα στο πέλμα και να παρουσιαστώ πανέτοιμος στο ντέρμπι με τον Άρη», δήλωσε ο Φερνάντεζ και συνέχισε:

«Το Σάββατο παίξαμε πολύ καλά. Είμαι υπερήφανος για τους συμπαίκτες μου. Αν εγώ είχα καλύτερη απόδοση και πιο σωστές αντιδράσεις, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Πλέον, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».


Ο φύλακας – άγγελος της εστίας του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στο νέο προπονητή της ομάδας, Φερνάντο Σάντος: « Ο κ. Σάντος μας σέβεται όλους και μας βλέπει σαν παιδιά του. Με ευχαριστεί να είμαι κοντά του και να προπονούμαι υπό τις οδηγίες του. Βρίσκεται συνέχεια κοντά μας και διορθώνει τα λάθη μας».


Ο Φερνάντεζ δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στη συμπαράσταση των οπαδών του «Δικεφάλου»: «Η συμπαράσταση του κόσμου μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε τη δουλειά που ξεκινήσαμε.

Ξέρουμε ότι έχουμε τη στήριξή του και συγκεντρωνόμαστε μόνο στο πώς θα βελτιωθούμε. Το Σάββατο θέλαμε τη νίκη για να τους ευχαριστήσουμε.

Τους υπόσχομαι πως θα δίνουμε το 200% των δυνατοτήτων μας για να τους ευχαριστούμε. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να κερδίζουμε για να φέρουμε και τίτλους».







TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ