ΠΑΟΚ

Ελεύθερος ο ένας από τους πέντε οπαδούς

Ελεύθερος ο ένας από τους πέντε οπαδούς
ξανθη φωτιά

Ελεύθερος αφέθηκε ο ένας από τους πέντε συλληφθέντες στην Ξάνθη, οπαδός του ΠΑΟΚ, ο οποίος κατάφερε και πέτυχε αναστολή της ποινής του

Ελεύθερος αφέθηκε την Δευτέρα ο ένας από τους πέντε οπαδούς του ΠΑΟΚ, που συνελλήφθησαν έξω από το γήπεδο των Πηγαδίων, λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα με την Ξάνθη. Ο οπαδός του ΠΑΟΚ, ο οποίος παρέμενε μέχρι σήμερα κρατούμενος στις φυλακές της Κομοτηνής, κατάφερε μετά από αίτησή του, αναστολή της ποινής.
Αποστολίδης: "Η απόφαση ήταν ομόφωνη"

Ο συνήγορος του οπαδού του ΠΑΟΚ, Μπάμπης Αποστολίδης, μίλησε στον "Αθλητικό Metropolis" για την εν λόγω υπόθεση: "Από δω και πέρα θα υπερασπίζομαι περιπτώσεις οπαδών του ΠΑΟΚ και των άλλων ομάδων, όταν κρίνω πως είναι αθώοι. Και η περίπτωση αυτού του παιδιού έβγαζε μάτια πως ήταν αθώος.

Πήγε με τον όγκο των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο γήπεδο. Ορισμένοι δημιούργησαν επεισόδια, αυτός έτρεψε να ξεφύγει, του έπεσε το τσαντάκι και όταν τον κάλεσαν από την αστυνομία για να το παραλάβει τον συνέλαβαν. Το πρωτοβάθμιο δικαστήριο σε πλήρη δικαστική πλάνη τον καταδίκασαν σε 7 μήνες φυλακή και τον έστειλαν μέσα.

Αυτές οι αποφάσεις δεν εξαγοράζονται με χρήματα. Ευτυχώς παραθέσαμε τα κατάλληλα στοιχεία και αποδείξαμε την αθωότητά του. Σήμερα η απόφαση ήταν ομόφωνη, μέχρι και η εισαγγελέας εφετών πρότεινε να μείνει ελεύθερος.

Δεν είναι πρόβλημα του νόμου, αλλά πρόβλημα εφαρμογής δικαιοσύνης από πλευράς των δικαστών. Οι ένοχοι θα πρέπει να γνωρίζουν τι θα πει φυλακή, για να σταματήσει αυτό το κακό. Έχουμε και λάθος αποφάσεις όμως, που ξεκινούν από τα όργανα της τάξης.

Για να κάνουμε κάποιες προσαγωγές συλλαμβάνουμε όποιον βρούμε μπροστά μας και τον στέλνουμε μέσα, ανεξάρτητα αν είναι αθώος ή ένοχος. Το γεγονός όμως ότι πάνε φυλακή μέχρι να γίνει η δίκη, αυτό είναι απαράδεκτο και αντισυνταγματικό. Εδώ σε άλλους κατηγορούμενους που έχουν διαπράξει μεγαλύτερα αδικήματα, δεν τους βάζουν φυλακή μέχρι να δικαστούν".

Μάλιστα επειδή ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ είναι Πόντιος, συγγενείς και φίλοι τον έβγαλαν με τη συνοδεία λίρας από τις φυλακές Κομοτηνής.













TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ